Motorola Moto Z2 Force wordt niet enthousiast ontvangen

Motorola Moto Z2 Force

De afgelopen week gepresenteerde Motorola Moto Z2 Force laat de harten van telefoonliefhebbers nog niet echt harder kloppen. Dat kan geconcludeerd worden uit een poll die is opgezet door onze collega’s van de populaire website GSMArena.

De Motorola Moto Z2 Play is het nieuwste vlaggenschip van Motorola in 2017 en werd afgelopen week officieel gepresenteerd. Op papier biedt het toestel alles wat je van een vlaggenschip anno 2017 mag verwachten. Voornamelijk de mogelijkheid om het toestel uit te breiden met de befaamde Moto Mods is een absoluut pluspunt. Hierdoor tover je je telefoon binnen een handomdraai om in bijvoorbeeld een gamepad. Ook worden Motorola toestellen doorgaans met een kale Android-versie geleverd. Dit komt de snelheid van de telefoon absoluut ten goede. Desondanks is de ontvangst van het toestel onder telefoon enthousiastelingen niet positief te noemen.

Geen enthousiaste ontvangst

Onze collega’s van GSMArena besloten een poll te houden onder haar bezoekers. Hierin vroeg de website wat de reactie van de respondenten is op het toestel. Een kleine 70 procent gaf hierbij aan niet op het toestel te zitten wachten. 30 procent gaf aan zich wél te verheugen op de telefoon. Een jammerlijke prestatie voor Motorola. Onder journalisten en andere pers worden de aankondigingen van de fabrikant immers wel warm verwelkomd. Wij vermoeden echter dat de Moto Z2 Force zeer veel concurrentie kan verwachten van onder andere de HTC U11 en Samsung Galaxy S8. Ook is het nog maar de vraag of het modulaire karakter van de telefoon voldoende is om consumenten over de streep te trekken.

Over de Motorola Moto Z2 Force

De Motorola Moto Z2 Force is een high-end smartphone met een modulair karakter. Dit wil zeggen dat je het toestel kunt uitbreiden met diverse onderdelen zoals bijvoorbeeld een extra camera of gamepad. Dit alles gaat gemakkelijk middels de connectoren aan de achterkant van het toestel waar je de desbetreffende Mod op kunt klikken. Verder beschikt het toestel over een fraai 5.5 inch scherm met QHD-resolutie, haarscherp dus. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door een Snapdragon 835 chipset. Deze chip geldt momenteel als dé chip voor high-end telefoons. De chip krijgt ondersteuning van 4 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant tref je een 12 megapixel dual-camera voor sublieme foto’s. Het toestel komt begin augustus uit.

 

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones