Motorola-Moto-360-opvolger
15 augustus 2015 door in Motorola.

Mogelijk heeft Motorola per ongeluk de nieuwe Moto 360 smartwatch gelekt op een video. De beelden van deze video verschenen op het officiële Twitter en Instagram account van Motorola, maar zijn ondertussen al weer verwijderd. Zelf heeft Motorola nog niks gezegd over deze vermeende nieuwe smartwatch. Het filmpje is nog wel te vinden op Twitter, zie hier.

Nieuwe Moto 360

Langere tijd gaan er al geruchten in het rond dat Motorola met een nieuwe smartwatch op de markt komt. De smartwatch op de video lijkt in eerste instantie op de oudere Moto 360, maar er zijn toch nog wel wat verschillen te vinden. Zo is de band wat anders, waar die eerst onder het horloge doorliep, zou die nu een stukje van de horlogekast af zitten. Ook is de knop net wat lager geplaatst.

Wel zou het in de video gaan om een render, en dus nog niet het echte apparaat. Het kan dus ook nog zijn dat dit een mockup is van de nieuwe Moto 360, maar dat de uiteindelijk versie nog wat kan verschillen van deze.

Meer over de nieuwe Moto 360 dan dat die komt, weten we nog niet. Er is vrijwel niks gelekt over de hardware, en of die verbeterd wordt. Momenteel wordt de Moto 360 uitgerust met een 1,56 inch scherm met een resolutie van 320 x 190 pixels, een TI OMAP 3-chip processor, 512 MB RAM, 4 GB opslaggeheugen en een 320 mAh batterij.

Het is ook nog de vraag waarom de video op zowel het Twitter-account, als ook het Instragram-account online kwamen. Het wil bij een bedrijf nog wel eens gebeuren dat er op één social medium iets online komt, maar twee tegelijk zie je niet zo vaak. Daarom kan je je ook wel afvragen of dit inderdaad wel per ongeluk is gegaan, of dat Motorola eigenlijk een beetje media aandacht wou krijgen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones