31 december 2013 door in Sony.

cesWe beginnen 2014 direct met één van de grootste elektronicabeurzen ter wereld, de CES. Tijdens deze beurs verwachten we dat een groot aantal merken nieuwe smartphones gaat aankondigen. Sony zal hoogstwaarschijnlijk één van zijn nieuwe vlaggenschepen gaan presenteren. Of dit om een opvolger van de Sony Xperia Z-serie gaat is nog niet duidelijk. Wel zijn er een aantal geruchten over de specificaties van deze nieuwe high end smartphone van Sony.

Nieuw vlaggenschip van Sony op komst

Tijdens de CES die plaats vindt tussen 7 januari en 10 januari 2014 gaat Sony hoogstwaarschijnlijk één van zijn toptoestellen van 2014 aankondigen. De verwachting is dat Sony in 2014 twee verschillende vlaggenschepen op de markt gaat brengen, waarvan er dus één al direct in januari wordt gepresenteerd.

Specificaties van Sony’s nieuwste vlaggenschip

Of het om een nieuw Sony Xperia Z smartphone gaat is nog niet duidelijk. Het kan ook zijn dat het om een geheel nieuwe familie gaat die tijdens deze beurs wordt gepresenteerd. Wel gaan de geruchten dat het toestel een 5,2 inch touchscreen heeft met een snelle Snapdragon 800 chipset. Deze nieuwe smartphone van Sony heeft voorlopig codenaam Sirius.

Beschikbaarheid nieuwste smartphones Sony Xperia

Vanzelfsprekend is er nog geen datum bekend dat deze nieuwe generatie smartphones op de markt zullen komen. Uit ervaring weten we wel dat Sony hier niet al te lang op zal laten weten. De kans is groot dat de nieuwste smartphone van Sony in februari al verkocht gaat worden.

Meer weten? Lees alle nieuws over de CES in ons nieuwsblog op Telefoonabonnement.nl

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones