9 september 2013 door in Nokia.

nokiaDe Nokia Lumia 1020 is een high-end smartphone die beschikt over een 41 megapixels camera. Dit nieuwe vlaggenschip van Nokia is vanaf eind september beschikbaar in ons land. Het toestel gaat los € 699,- kosten, maar is gratis in combinatie met een abonnement.

Pureview camera

De Pureview techniek hebben we eerder gezien in o.a. de Nokia 808 Pureview. De Lumia 1020 is de derde Nokia telefoon met deze camera. Pureview maakt het mogelijk om een extreem hoog aantal megapixels te verwerken in een mobiele telefoon. De Nokia Lumia 1020 beschikt over een 41 megapixels camera en is daarmee één van de enige telefoons met zo’n goeie camera.

Besturingssysteem Nokia Lumia 1020

Net als alle andere Lumia smartphones maakt de Nokia Lumia 1020 gebruik van het besturingssysteem Windows Phone 8. Dit werkt volgens Nokia het best en is hard op weg om een groot marktaandeel te krijgen.

nokia-lumia-1020

Prijs en beschikbaarheid

De Nokia Lumia 1020 krijgt een losse toestelprijs van € 699,- en zal gratis verkrijgbaar zijn in combinatie met een 2-jarig abonnement. Het toestel is vanaf eind september verkrijgbaar in ons land.

Bekijk de specificaties van de Nokia Lumia 1020
Bekijk de aanbiedingen van alle Nokia Lumia smartphones

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones