Nieuw: Samsung Galaxy Round met gebogen scherm

galaxy-round3-162x162Er waren al lange tijd geruchten dat Samsung bezig zou zijn met een smartphone met een gebogen scherm. Vandaag is dit officieel bevestigd en aangekondigd. Deze nieuwste smartphone van Samsung is vanaf morgen al beschikbaar in Zuid-Korea en zal naar verwachting op korte termijn ons land bereiken.

De Samsung Galaxy Round is weer eens wat anders. Het gebogen scherm is uniek. Maar waarom al die moeite doen?

Een gebogen scherm, of eigenlijk gebogen vorm, zorgt voor een betere grip. Je kan je toestel dus lekkerder vasthouden omdat hij gevormd is naar de palm van je hand. Daarnaast heeft Samsung hierdoor extra functies kunnen ontwikkelen die het nog prettiger maken om met je smartphone te werken.

Round Interaction

Met de ronde vorm van deze nieuwe smartphone heeft Samsung ook een nieuwe benaming voor een functionaliteit bedacht, namelijk “Round Interaction”. Als het toestel op tafel ligt kan je het jouw kant op rollen. Het scherm toont dan de tijd, datum en laat zien hoe vol je batterij nog is.

Specificaties van de Samsung Galaxy Round

De nieuwe Galaxy Round is een behoorlijke krachtpatser. Het toestel heeft ongeveer dezelfde achterkant als die van de Samsung Galaxy Note 3. De specificaties zijn ook vrijwel identiek.

De Samsung Galaxy Round beschikt over een 3GB ram werkgeheugen, Android 4.3 en een razendsnelle 2,3 GHz quad core processor. Hij heeft dezelfde camera als de Samsung Galaxy S4 met 13 megapixels.

Beschikbaarheid van de Samsung Galaxy Round

Dit nieuwe paradepaardje van Samsung is vanaf donderdag verkrijgbaar in Zuid-Korea. Wanneer hij beschikbaar zal zijn in Nederland is nog even afwachten, maar we verwachten dat hij nog dit jaar bij ons zal uitkomen. We houden je op de hoogte.

Lees alle nieuws over Samsung.
Bekijk alle Samsung Galaxy aanbiedingen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones