Nieuwe benchmark Huawei P9 toont 3 GB RAM

Nieuwe benchmark Huawei P9 toont 3 GB RAM

De lancering van de nieuwe Huawei P9 komt steeds dichterbij. Vanmorgen is er een nieuwe benchmark verschenen waarin meer duidelijkheid is gekomen over de specificaties van het nieuwe vlaggenschip van Huawei. De Huawei P9 zou volgens eerdere geruchten van GSMarena over een werkgeheugen van mogelijk 6GB gaan beschikken, maar volgens de nieuwste benchmark is dit slechts 3 GB. Hoewel er ook gespeculeerd wordt over verschillende varianten, kan het zijn dat er een krachtigere P9 wordt uitgebracht met meer geheugen. De Huawei P9 zal in ieder geval een high-end smartphone worden met een HiSilicon 1.8 GHz Octa Core processor.

Benchmark-Huawei-P9

Huawei P9, Huawei P9 Lite en Huawei P9 Max

Net als bij de Huawei P8 serie zal de P9 ook in drie versies worden uitgebracht. De P9 standaard, Lite en Max. Hierbij zal de Max een nog krachtigere uitvoering van de P9 worden en de Lite versie een uitgeklede en goedkopere versie worden. We zijn erg nieuwsgierig naar de populariteit van deze smartphones. Bij de Huawei P8 hebben we gemerkt dat met name de Lite variant erg populair is gebleken.

Wanneer wordt de Huawei P9 aangekondigd?

Eerder is al uitgelekt dat de P9 wordt aangekondigd op 6 april. Dat is dus woensdag. De exacte locatie van de aankondiging is nog onbekend. Wel wordt verwacht dat deze plaats zal vinden in Parijs. Meer weten over de Huawei P9? Houd onze website goed in de gaten voor nieuws, informatie, specificaties en alle aanbiedingen van deze nieuwste smartphone van Huawei.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 8 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding