Nieuwe budget Motorola XT1941 met iPhone looks

Nieuwe budget Motorola XT1941 met iPhone looks

Vandaag duikt er een nieuwe Motorola telefoon op met een ontwerp dat veel overeenkomsten heeft met een iPhone, Motorola XT1941. De overeenkomsten zijn echter niet met de iPhone die je verwacht. Het toestel heeft een groot 5,86 inch HD beeldscherm vermoedelijk met notch. In de glazen achterkant tref je twee verticale dual camera’s.

De nieuwe Motorola XT1941-2 is gecertificeerd door TENAA en vandaag zijn de gegevens gepubliceerd. Het toestel lijkt een budget model te zijn in de Motorola One lijn. Vermoedelijk is het de Motorola One met Snapdragon 625 processor die wij afgelopen week al op Geekbench tegenkwamen. Na jaren van unieke telefoons met een eigenzinnige looks zien we opnieuw maakt Motorola een toestel dat dit keer niet alleen veel overeenkomsten heeft met de iPhone X, maar een ander iPhone.

ew budget Motorola XT1941 telefoonabonnement.nl

Motorola XT1941-2

Motorola telefoons hebben al jaren een unieke en eigenzinnige look met afgeronde achterkanten en flinke camera heuvels. Dit jaar gooit Motorola het roer volledig om met de Motorola One Power en de vermoedelijke Motorola One. De Motorola One is vandaag op TENAA gepubliceerd met modelnaam XT1941-2. Het toestel heeft overeenkomsten met verschillende Apple toestellen. Het opvallend grote beeldscherm heeft waarschijnlijk een notch (al is deze niet goed zichtbaar) en de kaarsrechte achterkant heeft veel overeenkomsten met de iPhone SE. De telefoon heeft vermoedelijk een glazen achterkant met twee hoofdcamera’s en vingerafdrukscanner in het midden. Het frame lijk gemaakt van metaal en de voor en achterkant lijken van glas.

Specificaties vermoedelijke Motorola One

De Motorola One of XT1941-2 heeft een degelijke uitrusting. Het toestel beschikt over een groot 5,84 inch beeldscherm met een resolutie van 1520 x 720. Achter het grote beeldscherm vind je een 2,2 GHz octa core processor vermoedelijk de Snapdragon 625 processor van Qualcomm. Naast deze processor is er ruime keuze in werkgeheugen van 3 GB, 4 GB tot 6 GB. Daar krijg je respectievelijk 32 GB, 64 GB of 128 GB aan opslagruimte bij. Het toestel draait op Android 8.1.0 Oreo en een 3.000 mAh accu levert stroom.

De camera’s van dit toestel bestaan uit een 8 megapixel selfie camera en voor de hoofdcamera vermeld TENAA alleen een 13 megapixel camera. Echter de afbeeldingen tonen wel degelijk twee hoofdcamera’s. Daarom verwachten wij een 5 megapixel of 2 megapixel diepte lens naast de primaire camera.

De certificatie bij TENAA betekent dat de lancering van de Motorola XT1941-2 of Motorola One dichtbij is. Die Motorola lancering vind vermoedelijk tijdens IFA 2018 in Berlijn plaats.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones