Nieuwe Chinese HTC 10 geruchten geven het toestel bloot

HTC 10 back

Nu de Samsung Galaxy S7 Edge en de LG G5 gelanceerd zijn, richten alle ogen zich op Huawei en HTC. Met de HTC 10 wil de Taiwanese Tech gigant de strijd aan gaan met Samsung en Apple voor de top. Lancering van de HTC nadert. 12 april of misschien 15 april wordt het toestel aan de wereld voorgesteld. Wij wachten met spanning op het nieuwe vlaggenschip.

Nieuwe HTC 10 geruchten

Een nieuwe ontwikkeling geeft ons een bijzondere blik op het ontwerp van de HTC 10. Op een Chinese marktplaatsvariant staat een alternatieve behuizing van de HTC te koop en het geeft ons een zeer intieme blik op het toestel. Het wordt aangeboden in grijs en zwart en de pagina is voorzien van een reeks gedetailleerde foto’s.

HTC 10 case

Volgens ingewijde blijkt het werkelijk een vervangende behuizing te zijn voor het nog onaangekondigde vlaggenschip. De behuizing is identiek met eerder uitgelekte foto’s en ook de kleuropties lijken te passen.

Gaat de HTC 10 het tij keren?

De verwachte specificaties van de HTC 10 liegen er niet om. Het toestel verschijnt met de snelste chipset van vandaag de dag, een Snapdragon 820 chipset. Daarnaast krijgt het toestel 4 GB werkgeheugen en 32 GB intern geheugen mee. De nieuwe HTC heeft een vingerafdrukscanner in de ‘home’ knop en een forse 3000 mAh accu. Het scherm is een 5.1-inch QHD en volgens een recente snelheidstest van AnTuTu kwam het toestel als absolute winnaar uit de bus, sneller dan de Galaxy S7.

HTC 10 camera

Als we HTC zelf mogen geloven, dan gaan wij 12 of 15 april een wereldklasse camera stel zien. Want volgens HTC krijgt de nieuwe 10 zowel voor als achter “World Class” camera’s

Het lijkt er op dat Sony de 5-megapixel front camera levert. HTC’s trots zal de camera achter worden. Volgens de huidige verwachtingen zal daar een Sony 12-megapixel UltraPixel camera prijken. Vergezeld van optische beeldstabilisatie en laserautofocus zal deze f/1.9 camera zeer gedetailleerde foto’s schieten, zelfs in de schemer.

HTC Camera

Het lijkt er op dat de HTC een serieus alternatief gaat worden voor de huidige vlaggenschepen. Het zou prachtig zijn voor HTC als deze 10 het tij volledig doet keren en alle reviews het toestel met een eindcijfer 10 waarderen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones