4 mei 2014 door in LG.

lg-logoDe LG G3 zal op korte termijn worden aangekondigd. Steeds meer websites vermelden geruchten over het nieuwe vlaggenschip van LG en vandaag zijn er ook nieuwe foto’s uitgelekt van hoe het toestel er mogelijk uit komt te zien. Op de foto is duidelijk te zien dat het een plastic behuizing zal gaan krijgen.

Foto’s van de LG G3 uitgelekt

Er zijn foto’s gelekt van mogelijk de opvolger van de populaire LG G2. Op de foto’s is te zien dat het om een groot scherm gaat met een plastic behuizing. De foto’s zijn van een wit toestel. Ook is te zien dat de knoppen aan de achterkant hetzelfde zijn als bij de LG G2.

Bekijk de foto’s hieronder:

LG-G3

Andere geruchten over de LG G3

Naast foto’s horen we de laatste tijd steeds meer over het nieuwe toestel. Zo zal volgens geruchten het scherm van de G3 5,5 inch groot zijn met een zogenaamde qHD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Tot op heden hebben we een dergelijk scherm vaker gehoord. Ook de Samsung Galaxy S5 zou dit scherm hebben, maar dit bleek later niet te kloppen. Als LG de G3 inderdaad met dit scherm uitbrengt zijn ze de eerste fabrikant die dit hebben gedaan.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones