Nieuwe foto’s van HTC One X9 online

Nieuwe foto’s van HTC One X9 online

De HTC One X9 is onlangs veelvuldig in het nieuws geweest, en heeft nu ook een bezoekje gebracht bij TENAA, de Chinese certificatieautoriteit. Hierbij zijn foto’s van de One X9 vrijgegeven, waardoor we toch al wat meer reden hebben om te geloven dat deze nieuwe HTC telefoon echt gaat komen.

HTC One X9 foto’s

HTC heeft zelf natuurlijk nog niks vrijgegeven over de One X9, maar we weten ondertussen al wel het een en het ander van deze nieuwe telefoon. Nu weten we ook waar die op gaat lijken, hij heeft namelijk veel weg van de HTC One A9, wat hem dan automatisch ook overeen laat komen met de iPhone 6s. Daarnaast lijkt de bovenkant van de achterkant (waar de camera zit) wel veel op de nieuwste Nexus telefoon van Huawei, de Huawei Nexus 6P.

htc-one-x9-foto

Bij de TENAA zijn ook andere specificaties met betrekking tot de behuizing zelf vrijgegeven. Zo zal de HTC One X9 153,2 x 75,9 x 7,9 millimeter meten, en heeft het een gewicht van 174 gram.

Over de HTC One X9

Eerdere berichten hebben het al redelijk uitgebreid gehad over de specificaties van de One X9. Waar er eerst nog gesproken werd van een high-end telefoon, blijken die eerste berichten niet helemaal te kloppen. De specificaties die nu genoemd worden, zijn als volgt:
– 5,5 inch Full HD scherm
– MediaTek processor
– 2 GB RAM, 16 GB interne opslag
– 13 megapixel camera achter, 4 megapixel/Ultrapixel camera voorop
– 3000 mAh batterij.

HTC zou de One X9 in het eerste kwartaal van 2016 introduceren, wat een twee of drie maanden voor de release van de HTC One M10 zal zijn.

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones