Nieuwe Galaxy J5 te zien in officiële foto’s

Samsung gunt ons een blik op de nieuwe J-serie. Via WinFuture, een Duitse Techsite, verschenen er foto’s van de nieuwe Galaxy J7 en zijn kleinere broertje de Galaxy J5 (2016). Men verwachten dat het Koreaanse elektronicaconcern al snel de tweede generatie van deze modellen in de markt brengt.

De J-serie is exclusief ontworpen voor de beginners middenklasse smartphones op de markt en vorig jaar maakte we al kennis met de Samsung de Galaxy J5.

Galaxy J5 geruchten

In de benchmark-database kwamen de Galaxy J5 en J7 dit jaar al voor en de specificaties dus al enige tijd bekend. Het was alleen onduidelijk hoe de nieuwe toestellen in de J-serie er precies uit gingen zien. Tot nu toe heeft Samsung zelf nog geen informatie vrijgegeven en daar kwam deze week verandering in met enkele foto’s van de beide toestellen.

Galaxy J5 & J7 Specificaties

Technisch geven de beide toestellen een zeer aantrekkelijk pakket voor het middensegment.
Galaxy J5 7

Galaxy J5 (2016)

De J5 heeft een 5,2-inch SuperAMOLED scherm met 1280x720pixels. Het toestel wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 410 met 2 GB intern geheugen. Waarschijnlijk wordt het toestel geleverd met 16 GB intern flashgeheugen met de mogelijkheid voor uitbreiding met microSD. De Galaxy krijgt twee SIM-kaart slots, NFC, N-Fi en Bluetooth 4.1 zijn ook inbegrepen. De camera’s van de Galaxy J7 mogen er ook zijn, een 13 megapixels (achter) en vijf Megapixel (voor) en beide ondersteunt zowel Full HD video-opnames.

Galaxy J7 (2016)

De Galaxy J7 is intern grotendeels gelijk met de J5, het scherm en de processor verschillen wel. Het toestel heeft een 5,5-inch SuperAMOLED scherm en een Exynos 7870 SoC octacore chip. De accu van de J7 zal vrij groot zijn met 3300mAh zijn. Men verwacht voor beide toestellen Android 6.0.1 “marshmallow” als besturingssysteem bedenkt met Samsung’s eigen TouchWiz.

Vermoedelijk zullen de nieuwe J-Toestellen eerste in China op de markt worden gebracht voordat ze richting Europa zullen worden verscheept. Helaas is het onzeker of de J7 deze kant op komt aangezien het 2015 model Europa nooit heeft bereikt.

Samsung brengt met de J-modellen aantrekkelijk alternatieven voor mensen die niet zo veel geld over hebben voor hun smartphones.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones