Nieuwe hoesjes voor iPhone 7 en 7 Plus aangekondigd

Nieuwe hoesjes voor iPhone 7 en 7 Plus aangekondigd

Het houdt maar niet op bij Apple. Ze blijven maar aankondigen. Zojuist is bekend geworden dat er voor de nieuwe Special Edition iPhone 7 nieuwe beschermhoesjes op de markt komen. Hoe deze hoesjes eruit zien, wat ze kosten en meer lees je in dit artikel.

Nieuwe iPhone 7 Special Edition en iPhone SE

Het was vandaag één groot mediacircus rondom Apple. Vanochtend begon het al met de uitlatingen van Apple-kenner Gene Munster die verklaarde dat Apple met iets bijzonders bezig was. Hij doelde op de aankondiging van nieuwe producten en het feit dat Apple heftig aan het experimenteren is met AR. Later op de dag kondigde Apple nieuwe iPad’s, nieuwe iPhone’s en nieuwe Apple Watches aan. Voornamelijk de aankondiging van nieuwe iPhone’s springen natuurlijk in het oog. Apple introduceert een nieuwe versie van de iPhone SE met maar liefst 64GB aan intern opslaggeheugen. Ook kondigde Apple een Special Edition iPhone 7 en iPhone 7 Plus Red aan. Dit is opmerkelijk, aangezien Apple normaliter een event organiseert om nieuwe toestellen aan te kondigen. Maakt voor Apple niet uit, de koers van het Apple aandeel bereikte record hoogtes. Mooie, nieuwe Apple producten moeten natuurlijk stijlvol verpakt en beschermd worden. Ook daar is aan gedacht.

Nieuwe beschermhoezen

Apple introduceert vandaag namelijk enkele nieuwe beschermhoezen. Voor de iPhone 7 en 7 Plus komen zowel siliconen als leren hoezen op de markt. Er zijn maar liefst drie nieuwe kleuren bij gekomen waardoor er nu keus is uit een totaal van twaalf kleuren. De nieuwe kleuren zijn Azuurblauw, Cameliarood en Kiezelgrijs. Deze beschermhoezen kosten €45 op de Nederlandse Apple website en vallen per direct te bestellen. De leren beschermhoezen komen in de kleuren Bessenrood, Taupe en Saffierblauw waardoor er nu in totaal uit tien kleuren te kiezen valt. Leren beschermhoezen kosten altijd wat meer, zo ook deze keer. Ze zijn geprijsd op €59 en direct beschikbaar. Ze worden gratis verzonden en zullen omstreeks 23 maart op de deurmat ploffen indien vandaag nog besteld. Ophalen is ook mogelijk. In de Apple stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem kunnen de hoezen worden opgehaald vanaf aanstaande donderdag.

Zo zien de hoezen voor de iPhone 7 en 7 Plus eruit:

Ook nieuwe hoezen voor iPhone SE

Naast nieuwe beschermhoezen voor de iPhone 7 en 7 Plus zijn er ook enkele nieuwe beschermhoezen te koop voor de iPhone SE. Voor dit toestel zijn enkel leren hoezen uitgekomen. Deze komen in de kleuren Zadelbruin en speciale rode kleur, naar voorbeeld van de Special Edition iPhone 7 Red. De hoezen kosten €45 en kunnen eveneens per direct besteld worden. Tot slot zijn er ook nieuwe bandjes voor de Apple Watch aangekondigd. De gedachte hierachter is, dat de horloges qua kleur gecombineerd kunnen worden met het hoesje van je iPhone.

Zo zien de nieuwe hoezen voor de iPhone SE eruit:

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones