4 oktober 2014 door in HTC.

Het lijkt erop dat HTC volgende week de opvolger van de HTC One M8 gaat presenteert: de HTC One M8 Eye. Dit toestel zou een 13 megapixel-camera hebben en HTC’s nieuwe selfietelefoon worden. Volgens uitgelekte foto’s lijkt de telefoon qua uiterlijk op de HTC One M8. Een opvolger dus, maar met een enorme megapixelboost. De Chinese website Evleaks kreeg promotiemateriaal in handen.

Specificaties

Als het echt een selfietelefoon gaat worden, zal de frontcamera ook goed moeten zijn. Het is nog niet bekend hoeveel megapixels deze meekrijgt. Op de promotiemateriaal is daar ook niets uit op te maken. Waarschijnlijk wordt deze 5 of 8 megapixel met een extra wide lens.

Het lijkt erop dat het toestel een 5,2 inch full HD scherm krijgt, een Snapdragon 801-processor (ondersteund door 3 GB aan RAM-geheugen) en een batterij met een inhoud van 3000 mAh. Verder zijn nog niet veel specificaties bekend.

Promo htc-one-m8-eye

Nog meer HTC’s

Er gaan ook geruchten dat de opvolger van de HTC One Max op komst is: de One M8 Max. Deze zou een scherm van 5,5 inch krijgen met een quad-HD scherm van 2560×1440 pixels. Verder wordt gemeld dat de nieuwe HTC Life zich ook wel snel gaat aankondigen. Deze zou een scherm van 5,5 inch krijgen met een quad HD-scherm.

Presentatie

In ieder geval: wanneer de One M8 Eye gepresenteerd wordt, weten we nog niet. Dat zou zomaar eens woensdag 8 oktober zijn. Dan houdt HTC een evenement in New York. Ook wordt er nog gesproken over een waterbestendige behuizing. Dat worden onderwaterselfies dus!

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones