27 september 2013 door in HTC.

htcHet is druk in de wereld van telecom met introducties van nieuwe high end smartphones. Vanaf deze week zijn de nieuwe iPhone 5C, Nokia Lumia 1020, LG G2, Sony Xperia Z1 en Samsung Galaxy Note 3 gelanceerd. Eén A-merk ontbrak nog in dit rijtje. Namelijk HTC. Het is al even stil rondom de nieuwe smartphone introducties van HTC en het werd dus ook tijd voor een nieuwe bekendmaking. Helaas hebben we dat nog niet officieel. Wel zijn er weer nieuwe aanwijzingen dat de opvolger van HTC’s vlaggenschip nog dit najaar wordt aangekondigd. Waarschijnlijk zelfs al in oktober.

HTC One Max

Een aantal maanden geleden werd er al gesproken over een opvolger van de HTC One, genaamd de HTC One Max. We hadden de aankondiging van dit nieuwe toestel dan ook al veel eerder verwacht. HTC heeft in de tussentijd een aantal nieuwe smartphones in het midden segment uitgebracht zoals de HTC Desire 500 en HTC Desire 600.

Nieuwe geruchten gaan nu dat de nieuwe HTC One Max in oktober van dit jaar wordt geïntroduceerd. Het toestel is een nieuwe phablet met een zeer groot 5,9 inch touchscreen scherm. Dit formaat is een slagje groter dan de nieuwe Samsung Galaxy Note 3. Daarnaast beschikt het toestel over een Snapdragon 800 processor. Dit is één van de snelste processoren van dit moment.

HTC One Max krijgt vingerafdruk scanner

Hoewel dit nog niet officieel bevestigd is, gaan de geruchten dat de nieuwe HTC One Max net als de iPhone 5S een vingerafdruk scanner zal hebben. Deze geruchten kwamen vrijwel direct na de aankondiging van de iPhone 5S en dit zou kunnen betekenen dat de trend die Apple hiermee heeft gezet bij de andere belangrijke merken ook wordt ingezet.

Prijs en beschikbaarheid van HTC One Max

Zoals gezegd hebben we nog geen officiële bekendmaking van dit nieuwe toestel gekregen en is het dus voornamelijk gissen. De meeste geruchten wijzen erop dat de One Max op 15 oktober wordt aangekondigd en vanaf 17 oktober leverbaar is. Of Nederland dan ook direct de One Max kan leveren is natuurlijk nog onbekend. De prijs van het nieuwe vlaggenschip van HTC zal waarschijnlijk rond de 600 euro gaan bedragen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones