24 januari 2014 door in Apple.

appleDit jaar komen er waarschijnlijk twee nieuwe iPhones op de markt waaronder in elk geval de veelbelovende iPhone 6. Hoewel het nog even gaat duren voordat hij officieel wordt aangekondigd zijn er al een aantal specificaties uitgelekt. De iPhone 6 krijgt waarschijnlijk een groter scherm dan zijn voorganger, namelijk een scherm van 4,8 inch. Ook zou de iPhone 6 een zogenaamde 802.11ac wifi-chip krijgen. Dit zorgt voor een snellere wifi verbinding dan de standaard 802.11n chips.

Nieuwe iPhone 6 krijgt 4,8 inch touchscreen

De opvolger van de iPhone 5C en iPhone 5S krijgt een groot scherm van 4,8 inch. Daarnaast krijgt de nieuwe iPhone als eerste smartphone een snellere wifi chip. Ook gaan er geruchten dat de iPhone 6 een NFC chip zou krijgen.

Twee nieuwe iPhone’s in 2014

Net als vorig jaar worden er waarschijnlijk twee nieuwe iPhone’s aangekondigd dit jaar. Hoe ze gaan heten is nog niet helemaal duidelijk. De iPhone 6 staat vrijwel vast. Of er ook een iPhone 6C wordt aangekondigd kunnen we nog niet zeggen. Apple heeft laten weten dat ze waarschijnlijk de iPhone 5C uit de handel gaan halen. Dit omdat het toestel te slecht verkoopt voor een iPhone. Binnenkort kun je dus alleen nog de iPhone 5S kopen.

Beschikbaarheid nieuwe iPhone

Wanneer de nieuwe iPhone’s worden aangekondigd is nog niet helemaal duidelijk. Wij verwachten dat de maanden juni en oktober belangrijke maanden voor Apple gaan worden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones