29 december 2013 door in LG.

lg-g3Er zijn nieuwe specificaties uitgelekt van de opvolger van de LG G2. De LG G3 krijgt o.a. een razendsnelle octacore processor met 8 kernen en een zeer scherp qHD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Lees meer specificaties over dit high end vlaggenschip van LG.

Nieuwe specificaties LG G3 uitgelekt

De opvolger van de populaire LG G2 komt eraan. Het is nog onduidelijk wanneer dit toestel officieel wordt aangekondigd maar veel verbluffende specificaties zijn al bekend. Zo krijgt de de LG G3 o.a. een razendsnelle processor, genaamd Octacore. Dit is een processor bestaande uit twee verschillende quad-core processors. Met andere woorden, hij bestaat uit 8 kernen. De meeste processoren in pc’s maken hier nog niet eens gebruik van.

Daarnaast krijgt de LG G3 net als de Samsung Galaxy S5 een qHD beeldscherm. Dit is een scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een uitzonderlijk hoge pixeldichtheid.

Beschikbaarheid van de LG G3

Het is nog onbekend wanneer LG zijn nieuwe vlaggenschip gaat presenteren. Wij gaan er vanuit dat dit nog even op zich zal laten wachten. Het toestel zal in elk geval in 2014 worden gepresenteerd.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones