Nieuwe benchmark LG G5 SE ontdekt

Nieuwe benchmark LG G5 SE ontdekt

Nu de LG G5 is aangekondigd verschijnen er plotseling overal signalen van een vermeende light editie van de G5 die eraan zit te komen. Zo is er eerder deze week een GFXBench benchmark opgedoken waaruit bleek dat er een G5 met een kleiner scherm en een lichtere processor wordt uitgebracht. Daarna werd er een hoesje ontdekt waarop stond vermeld dat het hoesje geschikt was voor de LG G5 en G5 SE en vanavond hebben wij een nieuwe benchmark van de G5 SE ontdekt van Geekbench.

LG G5 SE krijgt een 1.4 Ghz processor

Geen 1.8 Ghz Octa Core zoals in eerdere benchmarks naar voren kwam, maar een 1.4 Ghz. Dat vertelt de nieuwste benchmark van Geekbench. De nieuwe G5 SE draait net als de G5 op de nieuwste versie van Android en beschikt verder over 3 GB RAM geheugen.

LG G5 SE benchmark

Meer informatie over de G5 SE

Of en wanneer het toestel op de markt wordt gebracht is voor nu alleen nog maar gissen. Wel verwachten we nu dat hij zeker gaat komen, gezien alle geluiden die we de afgelopen dagen horen. Daarnaast is het ook helemaal niet vreemd dat LG een tweede smartphone uit de G serie uitbrengt omdat ze dat veel vaker doen. Zo heb je van de LG G4 en G3 ook verschillende varianten. Zodra er meer nieuws over deze veelbelovende smartphone wordt aangekondigd, zullen we dit op ons blog delen. Houd Telefoonabonnement.nl in de gaten.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones