Honor 7
4 juni 2016 door in Honor.

Honor heeft vrijdag uitnodigingen de deur uitgedaan waarin het de pers uitnodigt voor een ‘virtuele lancering’. Mogelijk dat we later deze maand één of meerdere nieuwe Android-smartphones van het Chinese bedrijf het levenslicht zien. Of krijgen we toch een geheel ander product te zien?

Nieuwe smartphones?

Het evenement van Honor vindt plaats op maandag 20 juni om 14.00. Ervan uitgaande dat het om een Amerikaanse tijd gaat, betekent dat de onthulling om 20.00 Nederlandse tijd plaatsvindt. Wat we dan te zien krijgen laat Honor in het midden: de uitnodiging vermeldt alleen dat het om “een opwindend product” gaat die “nieuwe betekenis geeft aan snel, robuust en betaalbaar”.

Mogelijk dat Honor dit podium gebruikt om één of meerdere nieuwe smartphones te onthullen. Zo zagen we eind mei een viertal nieuwe telefoons voorbijkomen via de Chinese keuringsinstantie TENAA. Wie weet krijgen we over enkele weken de opvolger van de Honor 4X te zien, of een Lite-variant van de Honor 5X. Of misschien kondigt Honor een Europese variant van de Honor V8 aan, een high-end smartphone met dubbele camera die momenteel alleen in China verkrijgbaar is.

Andere optie is dat we totaal iets anders te zien krijgen. Aangezien Virtual Reality (VR) anno 2016 helemaal hot is, zou het ons niet verbazen als het Chinese bedrijf een VR-headset zou onthullen. De onthulling vindt immers virtueel plaats.

Honor uitnodiging (juni 2016)

Over Honor

Honor is een dochteronderneming van Huawei. Je moet er dan ook niet vreemd van opkijken als je merkt dat de smartphones van Honor verdacht veel lijken op sommige modellen van het Chinese technologiebedrijf. Zo hebben de Huawei Mate S en Honor 7 qua design veel met elkaar gemeen.

Honor brengt met regelmaat nieuwe telefoons op de markt. Ze zijn er niet alleen degelijk uit door de aluminium behuizing, ook hebben ze veelal degelijke specificaties en innovatieve functies. Zo heeft de Honor 7 een Smart Key. Door één of twee keer op deze knop te drukken open je een applicatie of toepassing naar keuze. Of wat dacht je van de functie Draw? Door de letter –C op het scherm te tekenen met je vinger open je direct de camera, of lanceer je de weerapplicatie door de letter –W te tekenen. En dat alles voor een betaalbare prijs.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones