Nieuwe smartphones Vodafone per ongeluk openbaar

Nieuwe smartphones Vodafone per ongeluk openbaar

Vodafone heeft grootste plannen. De provider gaat komend jaar niet één of twee, maar vier nieuwe smartphones op de markt brengen. De Smart-serie krijgt er een aantal nazaten bij. De namen van deze toestellen zijn per ongeluk al bekend gemaakt. Ze luisteren naar Smart Platinum 8, Smart Platinum Prime 8, Smart Platinum Ultra 8 en Smart Platinum 8 Mini.

Dat ontdekten onze collega’s van Tweakers.net.

De nog te verschijnen toestellen zijn per ongeluk in de openbaarheid verschenen. Hoe dat mogelijk is? Simpel: Vodafone neemt deel aan een designwedstrijd waarvoor het meerdere toestellen heeft ingezonden. Afbeeldingen van deze toestellen zijn op de site van de World Design Guide verschenen. Zodoende kennen we de namen en weten we hoe ze er straks uit komen te zien.

Dit zijn de nieuwe Smart 8-smartphones

Weliswaar zijn de specificaties onbekend, maar dankzij de beschrijving hebben we een aardig idee wat Vodafone voor ons in petto heeft. De nog te verschijnen telefoons behoren tot het middensegment en de bovenkant van de smartphonemarkt.

De opvallendste verschijning is de Vodafone Smart Ultra 8. Deze heeft volgens de inleidende tekst een unibody dat vervaardigd is uit ‘robuust metaal’ met een ‘verbazingwekkende adviesprijs’. Het toestel kenmerkt zich door zijn grote scherm, hoge cameraresolutie en extra grote accu. Aan de achterkant zien we aan de onder- en bovenkant een afwijkende textuur. Deze breekt niet alleen het anders monotone design, maar geeft waarschijnlijk ook extra grip en houvast.

Vodafone Smart Prime 8

Vodafone Smart Prime 8

 

De Vodafone Smart Prime 8 behoort tot de bovenkant van het middensegment. Volgens de jury van de designwedstrijd zocht de provider een balans tussen premium materialen, lage productiekosten en elegant design. Het resultaat van deze inspanning is de Smart Prime 8.

De Vodafone Smart Platinum 8 Mini suggereert dat het om een kleine en compacte smartphone gaat. Niets is echter minder waar. Volgens de beschrijving heeft het toestel een 5.2 inch Full HD-display. De camera’s zouden de beste in hun prijsklasse zijn die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zowel aan de voor- als de achterkant is 2.5D Glass aangebracht zodat het net lijkt alsof beide zijden naadloos in elkaar overlopen. De behuizing is gemaakt van aluminium.

Bij de Vodafone Smart Platinum 8 is helaas de verkeerde beschrijving opgenomen. Dat is namelijk dezelfde als de Smart 8 Mini.

Vodafone Smart Platinum 8 Mini

Vodafone Smart Platinum 8 Mini

Beschikbaarheid

Wanneer de Smart 8-reeks bij ons in de schappen ligt kunnen we op dit moment nog niet zeggen. Wel geeft Vodafone ons een sterke indicatie wanneer ze onthuld worden. Op de schermen van de foto’s is de datum 31 augustus te zien. Een dag later gaat de IFA-beurs in Berlijn van start. We mogen er van uit gaan dat de toestellen dan officieel uit de doeken worden gedaan. We zullen dus nog even geduld moeten opbrengen.

 

Kijken jullie al uit naar de presentatie van de Vodafone Smart Platinum 8-serie?

Vodafone Smart Platinum Ultra 8

Vodafone Smart Platinum Ultra 8

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding