Nieuwsgierig naar de Huawei P11? Bekijk deze 3D render.

Nieuwsgierig naar de Huawei P11? Bekijk deze 3D render.

De Huawei Mate 10 is nog niet gelanceerd. Toch kun je er gif op innemen, dat Huawei al begonnen is met de ontwikkeling van de Huawei P11. De onderstaande 3D render geeft een prachtig idee van het aankomende Huawei vlaggenschip.

We verwachten de Huawei P11 pas in 2018 en dat duurt dus nog even. Om je alvast een idee te geven van het vlaggenschip heeft 3D render ontwerper Concept Creator alle lekken bij elkaar gesprokkeld. Hij heeft vervolgens een prachtige ontwerp gemaakt van het aankomende vlaggenschip. De opvolger van de succesvolle Huawei P10 wordt een prachtig glazen toestel als we de beelden van Concept Creator mogen geloven. Je moet hierbij wel bedenken, dat het hier om een vroeg concept gaat. Er zijn nu nog geen beelden bekend van het uiteindelijke toestel.

Huawei P11 concept

Huawei P11 concept

De rendermaker heeft een goed idee van het aankomende Huawei vlaggenschip. Een aantal specificaties kun je natuurlijk verwachten. Zo mag je aannemen dat de Huawei P11 ook de snelle Kirin 970 processor met speciale AI chip krijgt. De krachtige CPU wordt pas echt gepresenteerd met het verschijnen van de Huawei Mate 10 aankomende week.

Concept Creator (CC) heeft de Huawei P11 een prachtig glazen Full screen ontwerp gegeven. Het grote beeldscherm van de telefoon neemt vrijwel de volledige voorkant in. De full screen vlaggenschepen zijn tegenwoordig razend populair. Vrijwel elk nieuw toestel heeft tegenwoordig een groot beeldscherm met slanke bezels. Een groot voordeel hiervan is, dat de telefoon wat handzamer blijft. Het ontwerp komt de looks ook ten goede. De Huawei P11 heeft net als de Huawei Mate 10 Lite twee frontcamera’s en CC gelooft dat Huawei kiest voor twee speakers aan de voorkant. De frontspeakers zijn super handig als je een film kijkt. De P11 is weer flinterdun en beschikt natuurlijk over twee hoofdcamera’s. Je mag er gerust vanuit gaan dat Leica ook volgend jaar leverancier is van de hoofdcamera’s. Er is waarschijnlijk ook goed nieuws voor de audioliefhebbers. Want Huawei zal volgens CC de 3,5 mm koptelefoon ingang behouden.

Huawei P11 back

Verwachte Huawei P11 specificaties

Het is nog zeer vroeg in de ontwikkeling van de Huawei P11 en we kunnen daarom niets met zekerheid zeggen. Toch kunnen we van enkele specificaties vrij zeker zijn. Het is namelijk zeer waarschijnlijk, dat de Huawei P11 een full screen beeldscherm krijgt met de bekende 18:9 verhouding. Binnen het toestel vind je vrijwel zeker de nieuwe 10nm Kirin 970 processor. De processor werd tijdens IFA 2017 gelanceerd en zie je voor het eerst in de Huawei Mate 10. Waarschijnlijk vind je 6 GB tot 8 GB RAM in de telefoon met minstens 64 GB super snelle opslagcapaciteit (daar zal Huawei niet meer op bezuinigen). De selfie camera wordt met het jaar belangrijker en helemaal voor Chinese fabrikanten. Je mag de keuze voor 2 selfie camera’s van CC dus logisch noemen. Misschien zijn het zelfs twee Leica camera’s die prachtige selfie portretten maken.

Het eerst aankomende vlaggenschip is de Huawei Mate 10. In het eerste kwartaal van 2018 volgt de Huawei P11. Concept Creator neemt je alvast mee naar de toekomst met zijn prachtige 3D render van de Huawei P11.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones