Samsung onthult 7 juli Olympische editie Galaxy S7 Edge

Samsung onthult 7 juli Olympische editie Galaxy S7 Edge

‘Ge7 Ready’ laat de Duitse site van Samsung zien. Onder een aanstekelijke beat worden we uitgenodigd klaar te staan voor de speciale Olympische editie van de Galaxy S7 Edge op 7 juli 2016.

Olympische editie Samsung Galaxy S7 Edge

De teaser onthult de verwachte onthulling voor een Olympische editie van de Samsung Galaxy S7 Edge. In maart wist PhoneArena al te vertellen dat het Koreaanse bedrijf plannen had voor een speciale Olympische editie van zijn vlaggenschip. Enkele maanden later is ook het toestel uitgelekt.

Met de teaser van de Samsung’s Duitse dochteronderneming weten we ook wanneer het toestel gelanceerd wordt. We moeten namelijk 7 juli klaar staan. Men verwacht geen spectaculaire wijzigingen in de Olympische editie van de Galaxy S7 Edge. Samsung past waarschijnlijk alleen de buitenkant aan naar. Het speciale van deze editie treffen we aan de buitenkant en in zijn software. De home-knop en de speaker grill zijn opvallend geel gemaakt en achterop zie je het logo van de Olympische spelen. Zowel de camera als flitser zijn blauw gemaakt en aan de zijkanten wordt rood en groen gebruikt, zodat alle kleuren van het Olympische logo terug te vinden zijn op deze Galaxy S7 Edge. We verwachten dat de smartphone beschikt over enkele speciale Olympische thema’s.

Olympische Editie Galaxy S7

Speciale edities Samsung Galaxy

Eerder dit jaar zagen we al de speciale Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition. Je kreeg naast de Galaxy een aantal accessoires zoals de Batarang en een speciale beschermhoes in de verpakking toegevoegd. Het toestel was uitgerust met het logo van de legendarische misdaadbestrijder Badman. In sommige landen kreeg je zelfs een Gear VR headset.

Na de lancering van de originele Samsung Galaxy S7 werd al snel een Active editie gelanceerd. De Samsung Galaxy S7 Active is iets dikker en zwaarder dan het basismodel. De 4.000 mAh batterij van de Galaxy S7 Active heeft één derde meer vermogen dan de originele S7.

Het is niet de eerste keer dat Samsung de Olympische Spelen eert met een speciale editie telefoon. Vier jaar geleden werden er limited edition-modellen van de Samsung Galaxy SIII en de Samsung Galaxy Note geproduceerd voor de Olympische Spelen van 2012. Een speciale editie van het de Samsung Galaxy Note 3 werd speciaal voor de Olympische Winterspelen in 2014 gelanceerd. Een lange traditie die Samsung op 7 juli voortzet met introductie van de Samsung Galaxy S7 Edge Olympische editie.

De Zomerspelen in VR

SamMobile weet ons te vertellen dat Samsung van plan is om de Olympische spelen Brazilië dit jaar naar virtual reality te brengen. De nieuwe thematische smartphone zal dan ook geschikt zijn voor een ultieme VR-ervaring. Bronnen melden de site dat er twee apps zijn ontwikkeld. De apps hebben de codenaam ‘IOC Olympic’ en ‘Rio2016 WOW Olympic’. Je mag dan ook verwachten dat de speciale Olympische editie van de Galaxy S7 Edge niet alleen het Olympische thema biedt, maar ook een Gear VR hoofdtelefoon.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones