oneplus 2 vs 1
4 mei 2016 door in OnePlus.

Vol verwachting wachten we op de OnePlus 3. De Chinese smartphone fabrikant maakte een diepe indruk bij de lancering van zijn eerste telefoon in 2013. Het toestel leverde vlaggenschip specificaties voor een aanzienlijk lagere adviesprijs én maakte het toestel begeerd door een uitnodigingssysteem. Na de OnePlus One volgden de 2 en ook de X. Beide met de zelfde ‘killer’ ingrediënten van fatsoenlijke specs voor een fatsoenlijke prijs. Nu de Chinese fabrikant meer productiecapaciteit heeft en Europa langzaam ontdekt is het geen wonder dat veel mensen aandachtig kijken naar wat OnePlus uitspookt. Het gerucht gaat dat de OnePlus 3 dit kwartaal nog gelanceerd gaat worden. Gaat de Chinese ‘nieuwkomer’ het landgenoot Huawei P9 of de HTC 10 lastig maken? We hebben de belangrijkste geruchten over het aankomende toestel voor je op een rij gezet:

OnePlus 3 geruchten

OnePlus heeft nog geen lanceerdatum vrijgegeven of uitnodiging verzonden. Al heeft een van de medeoprichters, Carl Pei, ons beloofd dat de OnePlus 3 aan het einde van het 2e kwartaal 2016 verschijnt. De eerste twee OnePlus toestellen hebben een identiek design waardoor men al snel dacht dat de OnePlus 3 eenzelfde design kreeg. Pei smoorde dit gerucht met de melding dat er een nieuw ontwerp zal zijn. Bronnen van een Chinese website suggereerde dat de 3 geen vingerafdrukscanner heeft. Een mogelijke andere identificatie kan zijn irisherkenning of een vingerafdrukscanner achter het beeldscherm. Gegevens vanuit benchmarks suggereren drie verschillende schermformaten voor de nieuwe OnePlus: 5-inch, 5,2-inch en 5,5-inch. De drie schermen zullen waarschijnlijk Full-HD zijn.

Eigen OnePlus ‘Quick charge’: Dash Charge

Gelekte OnePlus 3 specs suggereren dat het toestel verschijnt met de Qualcomm Snapdragon 820 processor. Tech.iFeng vertelde ons al dat de 3 bestaat uit drie modellen. Eén met 3 GB / 32 GB variant, een 6 GB / 64GB variant een een 4 GB / 128 GB model. Gizmo China beweert slechts twee modellen 32 GB met 4 GB RAM en een 64GB optie met 6GB RAM. Een van de laatste geruchten is dat OnePlus een nieuwe variant van de Qualcomm Quick Charge technologie heeft ontwikkeld, genaamd Dash Charge. Naar verwachting kun je de nieuwe vlaggenschip ‘killer’ dus opladen met vergelijkbare snelheid als met Quick Charge 3.0. Men verwacht een batterij van op zijn minst 3300mAh capaciteit of groter.

De verwachte adviesprijs van de OnePlus 3 verwacht men rond de 2299 yuan, omgerekend 307 euro, afhankelijk van de opslagconfiguratie.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones