oneplus
10 oktober 2015 door in OnePlus.

OnePlus is opeens veel in het nieuws. Waar wij een gerucht gevonden hebben wat kan resulteren in de OnePlus (One) Mini, zal het bedrijf ook eindelijk een smartwatch uitbrengen en komt er binnenkort wellicht een OnePlus X. Op het Chinese Weibo is er namelijk een teaser gevonden van de CEO, Liu Zuohu. Op de teaser zien we een hardloop route, in de vorm van een X. Dit zou een indicatie zijn dat er een OnePlus komt met de naam X.

OnePlus X: wat we weten

Deze teaser is niet het enige wat OnePlus gedaan zou hebben om het toestel onder de aandacht te brengen. Zo zou er ook een naar verschillende pers een uitnodiging gestuurd zijn, voor 12 oktober in India. Op de uitnodiging valt te lezen ‘The Next Big Thing’. India zou een belangrijke, nieuwe markt worden voor OnePlus. Het nieuwe toestel zal naar verwachting voor 250 dollars verkocht worden, en gezien India tientallen miljoenen potentiële kopers heeft, zal dat de plek zijn waar de OnePlus X aangekondigd gaat worden.

oneplusxteaser

Het toestel zou een kleiner 5 inch scherm hebben met een Full HD resolutie. MediaTek zorgt voor de Helia X10 processor, en er zou 2 GB RAM en een 13 megapixel camera aanwezig zijn. Verder zal er een 3000 mAh batterij zijn en een NFC chip.

De OnePlus X zal naar verluid dus op 12 oktober gepresenteerd worden, waar het dan een aantal weken zal duren voordat het toestel via de webshop van OnePlus te koop is. De prijs van 250 dollar is in ieder geval een stuk voordeliger dan die 369 euro kostende OnePlus 2.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones