15 oktober 2014 door in Microsoft.

oneplus-appsOnePlus laat weer van zich horen: de fabrikant overweegt een Windows Phone-toestel te maken. Dat vertelde het hoofd van de internationale relaties van OnePlus aan The Economic Times. De betreffende medewerker, Carl Pei, zegt dat OnePlus met Microsoft in gesprek is. “We onderzoeken nog steeds de mogelijkheden.” 

Gesprekken met Microsoft

In het artikel van The Economic Times spreekt de krant met de betreffende medewerker, Carl Pei, over de toegang die OnePlus met haar toestellen krijgt tot India. Daar groeit de markt snel en OnePlus is overtuigd dat ze op het juiste moment haar intrede maakt in het land.

Tijdens het gesprek met de krant onthult Pei dat er gesprekken gaande zijn tussen OnePlus en Microsoft over de realisatie van een eventueel Windows Phone-toestel. Daaraan voegt hij toe dat er nog steeds mogelijkheden worden gezocht.

OnePlus-toestellen

We kennen OnePlus van het gelimiteerde high-end toestel OnePlus One waarvoor je relatief weinig geld kwijt bent (269 euro). Om alles rendabel te houden, wordt er maar een beperkt aantal telefoons verkocht. Zo heb je een invitatiecode nodig om een toestel te halen. Eind oktober worden deze trouwens (tijdelijk) vaarwel gezegd.

Naar schatting gaan er nu zo’n 1 miljoen OnePlus-toestellen per maand de deur uit. Eerder werd bekend dat Oneplus werkt aan de OnePlus 2. Ook zal de fabrikant een eigen draai geven aan het Android-besturingssysteem, wat het een ander uiterlijk en extra specialiteiten geeft.

Naar verwachting wordt de One 2 eind 2015 worden gepresenteerd.

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones