Oppo nodigt je 3 aug uit voor een selfie revolutie

Oppo nodigt je 3 aug uit voor een selfie revolutie

Oppo nodigt de pers al uit voor de lancering van zijn nieuwe camera smartphone, de Oppo F1s. Het toestel wordt 3 augustus in de middag gelanceerd vanuit India. Het merk staat fier op nummer twee achter Huawei in China en het heeft dan ook een zeer goed jaar. Zal het met deze cameraphone lukken om Huawei te onttronen?

Oppo F1s bijzonderheden

Oppo telefoons uit de F-lijn zijn vooral gericht op camera´s en dat zal niet wijzigen bij de F1s. Het Chinese bedrijf zegt hier het volgende over: “het zal de F1’s erfenis van prachtige fotografie, het strakke design en zijn pittige prestaties voortzetten, terwijl het nieuwe functies toevoegen en anderen aspecten naar nieuwe hoogten brengt.

Oppo F1s invite

De exacte specificaties zijn nog niet bekend. Er wordt wel gespeculeerd wat er zich onder de motorkap van de F1s bevind. Het kan een Snapdragon 652 of Snapdragon 625 processor zijn. Daarnaast beschikt het toestel waarschijnlijk ook over Oppo´s Super VOOC technologie voor razend snel opladen. Een van de speciale features van het toestel zijn de camera´s. Hoewel het Chinese bedrijf zijn lippen stijf op elkaar houdt over de specificaties gaan er al wel geruchten rond over de selfiecamera. Voorop vind je waarschijnlijk een 16-megapixel camera. Een ander gerucht geeft aan dat er een vingerafdrukscanner geïntegreerd is in de home-toets. De scanner ontgrendelt je de telefoon in slechts 0,22 seconden.

BBK Electronics achter Oppo, Vivo en OnePlus

Achter de nieuwe nummer 4 en 6 van de best verkopende smartphone merken zit één bedrijf: BBK Electronics Corporation. BBK is een belangrijke investeerder in de Chinese telefoonfabrikanten OnePlus, Vivo en Oppo. In het westen zegt de naam BBK misschien niets, maar in China heeft het bedrijf al een bekende naam gekregen. Het bedrijf is opgericht in 1995 en maakte toen off-merk klonen.

BBK heeft een geweldig jaar. Aller eerst werd Oppo één van de top 5 fabrikanten samen met zusterbedrijf Vivo. De lancering van de OnePlus 3 was ook een groot succes en langzaam maar zeker verovert het bedrijf ook Europa

Het is onbekend of de F1s naar Nederland komt. De lancering enkel alleen in India suggereert dat we in ieder geval nog even moeten wachten voor een toestel deze kant komt.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones