Opvolger Sony Xperia Z1 komt eraan

Sony-Xperia-Z2Eind februari vindt in Barcelona de bekende Mobile World Congress plaats en naar verwachting worden hier veel high end smartphones aangekondigd. Eén van de smartphones waar wij naar uit kijken is de Sony Xperia Z2. Lees hier wat we alvast over dit nieuwe vlaggenschip van Sony kunnen vertellen.

Sony Xperia Z2, nieuwe vlaggenschip van Sony

De Sony Xperia Z-serie is de high-end klasse van Sony. Met vorig jaar de aankondigingen van de Sony Xperia Z en de Sony Xperia Z1 kijken we nu enorm uit naar de mogelijkheden van de Sony Xperia Z2. Dit nieuwe toestel gaat hoogstwaarschijnlijk over een groot 5,2 inch touchscreen met een zeer hoge resolutie beschikken.

Specificaties van de Sony Xperia Z2

Veel details zijn er over deze nieuwe smartphone van Sony nog niet bekend, maar zullen zeer spoedig volgen. Wat we in ieder geval hebben gehoord over de Sony Xperia Z2 is dat hij over een groot 5,2 inch touchscreen scherm gaat beschikken met een zeer hoge resolutie van 2560 x 1440 pixels. Deze resolutie wordt de nieuwe trend van 2014 aangezien er al meerdere merken een gelijke resolutie hebben aangekondigd.

Net als zijn twee voorgangers wordt de Xperia Z2 water- en stofdicht. Daarnaast zou het toestel beschikken over een zeer goede batterij met 3700 mAh. Eveneens gelijk aan de Sony Xperia Z1 bevat het toestel een 20,7 megapixels camera. Mogelijk lukt het om met deze camera te kunnen filmen met Ultra HD kwaliteit.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones