huawei-logo
22 november 2015 door in Huawei.

Met al vrij veel zekerheid kunnen we zeggen dat Huawei de Huawei Mate 8 deze maand aan gaat kondigen. Op 26 november al, als we de geruchten mogen geloven. Nu lijkt het ook al dat de prijs van dit toestel bekend is gemaakt, wat het plaatje toch al bijna compleet maakt.

Huawei Mate 8 geruchten

Om nog maar even een opsomming te maken van de geruchten die rondom deze nieuwe telefoon van Huawei verschenen zijn. Huawei had een tijdje geleden een foto op het internet verspreid, met daarop een grote 8, waar onderin de naam Mate en de datum 26 november 2015 genoemd worden. Hieruit maakt iedereen dus op dat Huawei met de Mate 8 op 26 november komt. Over deze afbeelding heen, is een soort van circuit gemaakt. Ditzelfde circuit zag men op de uitnodiging voor de Kirin 950 processor, dus is de verwachting dat Huawei die processor zal gebruiken voor de Mate 8.

huawei-mate-8-poster

Waarschijnlijk komen er twee versies van de Huawei Mate 8 op de markt, die in ieder geval zullen verschillen op het gebied van resolutie. De ene zal een Full HD resolutie krijgen, waar de ander over een Quad HD resolutie zou beschikken. Hier zit natuurlijk ook een verschil in prijs tussen. De geruchten spreken van een prijs van 480 euro voor de Full HD versie, en een prijs van 570 euro voor de versie met het QHD scherm. Of deze toestellen ook op een andere manier zouden verschillen, is nog onbekend.

Huawei Mate 8 release

Het zal in ieder geval niet meer zo lang duren voordat we iets meer van Huawei zelf zullen horen. Op 29 november zal Huawei het podium betreden om ons meer te vertellen. De verwachting is wel dat Huawei deze telefoon gewoon in Nederland uit zal brengen, gezien zijn voorganger (de Huawei Mate 7) redelijk populair was in Europa en Nederland.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones