1 april 2015 door in Algemeen.

Na langdurige en zenuwslopende verkiezingen is de redacteur van de maand bekend: Nicolette! Ze heeft er dan ook alle moeite aan gedaan om de titel te bereiken: door heel Ede (en op kantoor) waren de verkiezingsposters niet te missen. Ze blijkt de meest uitmuntende webredacteur die er met kop en schouders tussenuit steekt. Als redacteur van de maand wil ze een aantal dingen bereiken: meer cup-a-soup op kantoor en, nou ja, gratis iPhones voor elke medewerker.

Nicolette, gefeliciteerd! Hoe voel je je?
Dank je wel! Ja, het voelt allemaal nog onwerkelijk. Ik ben nog aan het bijkomen. Maar ik ben blij dat ik deze eretitel krijg. Geeft een ultieme motivatieboost dit.

Hoeveel moeite heeft het gekost om deze verkiezingen te winnen?
Téveel, maar als je gemotiveerd bent kun je alles. Just dream it and do it! Het meest tijdrovende proces was wel om alle andere collega’s (René en Ruud) om te kopen en te bewijzen dat ik het waard ben. Maar het bewijst, alles is mogelijk op deze wereld.

Wat hoop je allemaal te bereiken nu je meer invloed hebt op het democratische besluitvormingsproces?
Ik wil sowieso dat er meer cup-a-soup op kantoor komt. Dat is echt nodig. En gratis iPhones voor elke medewerker, want dat is wel echt een vereiste vind ik. En last but not least: een cavia op kantoor. Dan noemen we ‘m Nettie of Dottie.

Wat wil je tegen je collegaredacteuren zeggen? Volgende keer beter?
Ja. Dat ja. Of eigenlijk, nou, wacht. Ik heb helemaal geen collegaredacteuren! Spijtige bedoening zeg. Als ik nog eens ziek ben, ligt de nieuwsvoorziening meteen stil. Dat moet anders hoor.

Heb jij affiniteit met de ontwikkelingen op het gebied van tech, kun je een beetje schrijven én wil jij ook kans maken op de eretitel Redacteur van de maand? Dat kan! Stuur je cv, motivatie en een foto naar rene@netmobile.nl. Succes!

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones