Samsung bevestigt naam Galaxy S7 op website

Samsung bevestigt naam Galaxy S7 op website

Het moge wel duidelijk zijn dat Samsung binnenkort, deze zondag zelfs al, de nieuwe Galaxy S-serie aan zal gaan kondigen. Deze zullen waarschijnlijk bestaan uit de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Wat betreft de specificaties zullen beide telefoons hetzelfde zijn, alleen zal de Galaxy S7 Edge een wat groter scherm hebben, die bovendien ook over de randen heen gaat. Dit voor hetzelfde effect als bij de Galaxy S6 Edge en de Galaxy S6 Edge Plus.

Als we naar de naamgeving van Samsung kijken, dan mag het zeker geen verassing zijn wat de naam van de volgende telefoon gaat worden. Toch houdt Samsung dit eigenlijk altijd tot het begin van de presentatie bekend, om zo toch nog even wat spanning op te bouwen. Samsung refereert naar het nieuwe toestel als ‘The Next Galaxy’. Nu hebben wij op de site van Samsung zelf een bewijs gevonden dat de naam inderdaad S7 zal worden.

‘Galaxy S7 wordt de naam’

Op een pagina van de Samsung site in Indonesië, Galaxy Launch Pack, wordt de doos getoond die we al vaker langs hebben zien komen. Wat meer naar onderen vind je de gehele Galaxy S-serie van Samsung, vanaf de eerste tot de laatste. Op het einde zie je een vraagteken staan, waar over een aantal dagen natuurlijk de Galaxy S7 komt te staan.

galaxys7samsungid

Als we naar de broncode van de site kijken, dan zien we dat alle Galaxy S-telefoons van Samsung hun eigen div id gekregen hebben, waar duidelijk gemaakt wordt over welk toestel het gaat. Zo heeft de Galaxy S6 het id s6 meegekregen. Ook zien we het id s7, waar het plaatje van de doos neergezet wordt. Hieruit kunnen we dus zeker wel opmaken dat Samsung de nieuwe Galaxy S inderdaad de Galaxy S7 gaat noemen.

Galaxy S7 release

Aanstaande zondag, 21 februari, zal Samsung het podium betreden in Barcelona. Hier zal het vervolgens tijden het Unpacked event 2016 de Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en misschien wel meer aankondigen. Een Nederlandse release zal daarna al snel mogelijk zijn, zo wordt er gesproken van een release van de Galaxy S7 op 11 maart in Nederland.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones