Samsung Galaxy A5 2017 ontvangt softwareupdate

Samsung Galaxy A5 2017 ontvangt softwareupdate

Goed nieuws voor bezitters van een Samsung Galaxy A5 2017. Er staat namelijk een nieuwe update voor je klaar waarin diverse bugs gerepareerd worden. De update brengt echter geen nieuwe veiligheidspatch met zich mee.

Nieuwe update onderweg

De Samsung Galaxy A5 2017 wordt normaliter iedere maand voorzie van een veiligheidspatch. In deze patch wordt het toestel voorzien van de laatste standaarden op het gebied van veiligheid. Deze update wordt gelijk getrokken met het Android Security Bulletin waardoor de meest veelvoorkomende fouten uit de software gehaald wordt. De update die we vandaag bespreken brengt echter geen veiligheidspatch met zich mee, maar enkel wat oplossingen voor bekende bugs. Onderstaand schreenshot is doorgestuurd naar onze collega’s van Galaxy Club. De update heeft een grootte van 27 MB en zorgt onder meer voor een verbeterde stabiliteit, prestaties en nieuwe features. Wat deze nieuwe features precies inhouden, wordt niet duidelijk uit het logboek.

Zodra je echter op zoek gaat naar de buildnummer van het toestel zul je merken dat de juni veiligheidspatch nog steeds aanwezig is op de telefoon. Vermoedelijk volgt de juli veiligheidspatch daarom spoedig.

Over de Samsung Galaxy A5 2017

De Samsung Galaxy A5 2017 zag begin 2017 het levenslicht en huisvest aan de voorzijde een fraai 5.2 inch Super AMOLED-display met Full-HD resolutie van 1080 bij 1920 pixels. De behuizing van het toestel is stof- en waterdicht dankzij IP68 certificaat en wordt geleverd in verschillende kleuren waaronder goud en zwart. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door een rappe Exynos 7880 chip in combinatie met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslag. De grafische kaart is een Mali-T830. Aan de achterkant huisvest de Samsung Galaxy A5 2017 een goede 16 megapixelcamera die de beschikking heeft over een groothoeklens. Hiermee maak je indrukwekkende panorama-beelden en film je in Full-HD kwaliteit.

De selfie-camera heeft eveneens een resolutie van 16 megapixels en kan ook in Full-HD video’s opnemen en foto’s schieten. Hiermee maak je altijd de meest toffe selfies. De Samsung Galaxy A5 2017 is verder van alle gemakken zoals Bluetooth 4.2, NFC en FM-radio voorzien. Opladen gebeurt middels USB-C en de accu huisvest 3000 mAh aan capaciteit. Hierbij heeft Samsung ervoor gezorgd dat de batterij lekker snel oplaadt dankzij Quick Charge. De Samsung Galaxy A5 2017 haal je al in huis voor 349 euro en biedt daarmee voldoende waar voor je geld.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones