Samsung Galaxy Ace met 4G te koop in Nederland

Samsung Galaxy Ace StyleDe Samsung Galaxy Ace met 4G is vanaf deze week verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. De Galaxy Ace 4 is een opvallend toestel, omdat het momenteel één van de goedkoopste smartphones met 4G-ondersteuning is die op dit moment verkrijgbaar is. Dit nieuwe toestel in Samsung’s Galaxy Ace-serie is dan ook gericht op het lage en middensegment.

Specificaties

Een toestel dat voor een adviesprijs van 218 euro in de winkel ligt, beschikt uiteraard niet over de allerbeste specificaties. Toch betekent dat niet dat het geen goed toestel is. Samsung heeft de Galaxy Ace 4 voorzien van zeer degelijke hardware. Zo heeft het toestel bijvoorbeeld een 4 inch scherm met 800 bij 400 pixels en draait het op een dualcore-processor met een (relatief lage) kloksnelheid van maximaal 1,2 GHz. Verder beschikt het toestel over een werkgeheugen van 1 GB, met een interne opslag van 4 GB, eventueel uitbreidbaar via microSD.

De Galaxy Ace 4 is met deze specificaties uitstekend geschikt als simpel instapmobieltje. De gebruiksvriendelijke Samsung-software zorgt voor een gemakkelijk gebruik. Bijzonder aan de Galaxy Ace is ook dat het toestel ondersteuning biedt voor 4G. Deze nieuwste generatie mobiele netwerken zorgt voor een downloadsnelheid die al snel tien keer beter is dan bij 3G. Tot nog toe beschikte voornamelijk de high-endsmartphones over deze mogelijkheid, maar Samsung laat met de Galaxy Ace 4 zien dat razendsnel internet ook prima kan functioneren bij toestellen uit het middensegment.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones