Samsung Galaxy C7 Pro getest op Geekbench

Samsung Galaxy C7 Pro getest op Geekbench

Waarschijnlijk lanceert Samsung volgende maand de Galaxy C7 Pro. Vandaag verscheen de smartphone in ieder geval op Geekbench en de score van de midrange smartphone is veelbelovend.

De site Techuptodate heeft de benchmark ontdekt. Het toestel wordt in december verwacht. De Samsung Galaxy C7 Pro heeft een Snapdragon 626 processor met 4 GB werkgeheugen. De smartphone loopt nog op Android Marshmallow.

Samsung Galaxy C lijn

Dit jaar zijn er verschillende Galaxy C toestellen gelanceerd. Het is een midrange lijn van de Koreaanse smartphone fabrikant met toestellen tussen de 300 en 400 euro.

De nieuwe lichting is al eerder gespot op Zauba. Volgens de geruchten verschijnen er volgende maand twee nieuwe C toestellen, de Galaxy C7 Pro (SM-C7010) en de Galaxy C5 Pro (SM-5010). Beide smartphones zijn al gespot op Zauba, een import statistiek site.

Geekbench test Galaxy C7 Pro

Vandaag is de Galaxy C7 Pro op gedoken op Geekbench. Onderstaande test laat een goede score zien. Vooral in multi-Core springt de C7 Pro uit. De Galaxy scoorde 1.000 op de single core test en 5.679 voor multi core. Vanuit het test rapport kunnen we naast snelheid van een smartphone ook enkele hardware specificaties halen. Zo heeft de SM-C7010 volgens Geekbench een 2,21 GHz octa-core processor. Waarschijnlijk de Snapdragon 626 van Qualcomm. De Koreaanse smartphone heeft daarnaast 4 GB aan werkgeheugen en we zien dat het toestel op Android 6.0.1 draait.

Galaxy C7 Pro Geekbench

De meeste Galaxy C smartphones zijn slank. Het is niet bekend hoe dun de Galaxy C7 Pro zal zijn, maar zijn voorganger de Galaxy C7 is met 6,7 mm nogal dun. We verwachten dat de Pro vergelijkbare features krijgt zoals NFC ondersteuning en een vingerafdrukscanner. Waarschijnlijk is de vingerafdrukscanner verwerkt in de home-knop net als bij de Galaxy C7.

Prijs en beschikbaarheid onduidelijk

India’s Zauba import pagina toont ons meer. De Galaxy C7 Pro heeft een 5,7-inch beeldscherm. We verwachten dat de resolutie 1080 x 1920 zal zijn. Er werden vier toestellen verscheept van Korea naar India. De waarde van beide toestellen is omgerekend in euro’s ongeveer 188 euro. Dat is uiteraard niet de prijs van de smartphones bij de lancering. Beide voorgangers werden rond de 300 euro geprijsd.

Aankomende maand weten we waarschijnlijk meer van de midrange smartphone van het premium merk. Volgens de verwachtingen lanceert Samsung zijn Samsung Galaxy Pro C7 snel.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones