Samsung Galaxy C7 verschijnt op officiële Samsung website

Samsung Galaxy C7 verschijnt op officiële Samsung website

De Samsung Galaxy C7 staat op het punt om uitgebracht te worden. Sinds vanochtend heeft het toestel namelijk een officiële productpagina op de Chinese website van Samsung. In dit artikel bespreken we het toestel aan de hand van zijn specificaties.

Lange tijd ging het gerucht dat de Samsung Galaxy C7 de eerste telefoon van de Zuid-Koreaanse fabrikant met dual-camera opstelling zou zijn. Het lijkt er echter op dat het een nek aan nek race wordt tussen de C7 en de Galaxy Note 8, die eerder vandaag uitgebreid op de kiek verscheen. De Note wordt op 23 augustus aangekondigd tijdens een speciale persconferentie in New York. De Galaxy C7 is zojuist officieel toegevoegd aan het assortiment van de fabrikant in China. Welk toestel als eerst gaat verschijnen is nog niet duidelijk. Wel lijkt het erop dat dit zeer spoedig gaat zijn. Het toestel ontving de afgelopen weken namelijk al Bluetooth-, Wi-Fi- en TENAA-certificaten. Dit geldt normaliter als dé laatste stap voordat een toestel officieel verkrijgbaar wordt.

Over de Samsung Galaxy C7

De Samsung Galaxy C7 gaat vermoedelijk geplaatst worden in de middenklasse van het enorme assortiment van Samsung. Het toestel heeft hierbij de beschikking over een octa-core processor die geklokt is op een maximumsnelheid van 2.39 GHz. Deze chipset krijgt ondersteuning van 3 of 4 GB aan werkgeheugen, afhankelijk van voor welke versie je gaat. Hierbij is ook onderscheid in het meegeleverde aantal GB qua interne opslag. De eerste versie beschikt over 32 GB aan opslag terwijl de tweede het respectievelijke met 64 GB heeft te stellen. Qua uiterlijk beschikt de Samsung Galaxy C7 over een kunststof behuizing met 5.5 inch display aan de voorzijde.

Galaxy C7 2017 China full sm-C7100

Dual-camera

Deze is uiteraard, zoals we van Samsung gewend zijn, gemaakt van een Super AMOLED-paneel. Dit type paneel staat bekend om zijn heldere en volle representatie van beelden. Het meest opmerkelijke aan de Samsung Galaxy C7 is echter zonder meer de dual-camera aan de achterkant. Deze camera’s beschikken over een verticale opstelling en hebben een kwaliteit van respectievelijk 13 en 5 megapixels. Hierbij registreert de ene camera zwart-wit, terwijl de andere camera kleuren registreert. Dankzij deze taakverdeling worden foto’s scherper, helderder en algemeen beter. Aan de voorzijde heb je de beschikking over een 16 megapixel sensor. De accu van het apparaat heeft een capaciteit van 2850 mAh. Dit weten we allemaal dankzij de diverse benchmark resultaten.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones