Samsung Galaxy C9 binnen 2 maanden in China

Samsung Galaxy C9 binnen 2 maanden in China

Er zijn geruchten over een derde smartphone in de Galaxy C-serie, de Galaxy C9. Het nieuwe toestel van Samsung is speciaal bedoeld voor de Chinese markt. Daar verschenen eerder al de C5 en C7. Via Zauba werd het bestaan bevestigd en nu lezen we dat Samsung het toestel tussen oktober en november wil lanceren.

Galaxy C lijn
Als aanvulling op de Galaxy C5 en C7 verschijnt waarschijnlijk in oktober of november ook de Galaxy C9. Het bestaan van het toestel is reeds bevestigd en nu weten we ook wanneer Samsung het apparaat verwacht te lanceren.

Galaxy C9

Samsung Galaxy C9

Er is nog weinig bekend over het laatste model in de Galaxy C-serie. Men verwacht het toestel met een 5,7-inch of 6-inch beeldscherm. Uit de gegevens van Zauba maken we op dat de Galaxy C9 een 5,7-inch scherm heeft. Het laatste gerucht suggereert dat de smartphone ergens in oktober of november zal verschijnen. In feite maximaal twee maanden vanaf nu. Toch zijn er nog geen benchmark testen gevonden en ook niet veel beeld materiaal. Men verwacht het toestel met de Qualcomm Snapdragon 652 processor, meer geheugen en een grotere batterij.

Galaxy C9 Zauba

Galaxy C-serie voor China

De volledige Galaxy C-serie is alleen bedoeld voor China. Dat geldt voor de Samsung Galaxy C5 en Galaxy C7 maar ook voor de nieuwe C9. Het gebeurt vaker dat een fabrikant speciaal voor een bepaalde markt smartphones lanceert. Samsung lanceerde recent een speciaal toestel dat op Tizen draait in India.

Galaxy C9

Galaxy C5

De Galaxy C5 heeft een 5,2-inch Super AMOLED beeldscherm met 400 ppi pixel dichtheid. Het scherm heeft een schermresolutie van 1920 x 1080 pixels. De super AMOLED beeldschermen geven een zeer goede gebruikers ervaring en daarin onderscheidt Samsung zich van de concurrentie. In de behuizing schuilt een Qualcomm Snapdragon 617. De octa-core processor heeft kernen maximaal geklokt op 1,5 GHz. Grafisch wordt de Qualcomm processor bijgestaan door de Adreno 405 GPU. Er is 4 GB werkgeheugen en je kunt kiezen uit 32 GB of 64 GB aan opslag. Het toestel heeft een 2.600 mAh batterij en de beide Galaxy modellen beschikken over dezelfde camera’s. Een 16-megapixel f/1.9 camera achterop en voor een 8-megapixel f/1.9 camera.

Galaxy C7

De Galaxy C7 is dus vergelijkbaar met de Galaxy C5. Het toestel is echter groter en uitgerust met een snellere processor. De C7 heeft een 5,7-inch Super AMOLED beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het apparaat wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 625 processor. Deze octa-core heeft kernen maximaal geklokt op 2,0 GHz. Er is ook 4 GB werkgeheugen en keuze uit 32GB of 64GB. Ook de C7 heeft een 16-megapixel hoofdcamera en een 8-megapixel selfie camera.

Samsung geeft voor de Galaxy C5 een adviesprijs van omgerekend circa 300 euro en de Samsung Galaxy C7 is iets duurder en kost circa 355 euro. Men verwacht dat de prijs voor een Galaxy C9 zal beginnen op 2.799 yuan. Dat is omgerekend ongeveer 375 euro.

Galaxy C9

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones