21 juni 2015 door in Samsung.

Samsung is deze week begonnen met de verkoop van hun nieuwe Galaxy J5 en Galaxy J7. Vooralsnog is de verkoop enkel in China gestart en het is nog onduidelijk of deze goedkopere smartphone ook richting Nederland gaan komen. Al eerder gingen er geruchten rond dat Samsung deze twee modellen binnen afzienbare tijd zou gaan lanceren. Inmiddels zijn nu ook de prijzen en specificaties bekend.

Specificaties
Zowel de Galaxy J5 als de Galaxy J7 draaien beide op Android 5.1 en zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren wit, zwart en goud. De Galaxy J5 is het kleinste model van het stel en moet het ook doen met een minder krachtige processor, kleine scherm en ook minder accucapaciteit. De Galaxy J7 lijkt daarentegen voor velen een interessante smartphone. Zo beschikt de J7 over een schermgrootte van maar liefste 5.5 inch met een maximale resolutie van 1080 x 720 pixels. De processor is op basis van een octacore-kern en dit staat dus garant voor snelle verwerking en een snelle smartphone in het dagelijkse gebruik.

Beschikbaarheid en prijs
Vooralsnog lijken beide modellen voorbestemd te zijn voor de Chinese markt. Zo heeft Samsung zelf te kennen gegeven dat ze met deze twee nieuwe smartphone mikken op de jongere Chinezen die graag een goede smartphone wensen voor relatief weinig geld. Toch heeft Samsung ook in Nederland al de Galaxy J1 in de schappen liggen en de oversteek van deze twee nieuwe modellen is dan ook niet uitgesloten. De Galaxy J5 krijgt een adviesprijs mee van € 199,- en voor € 249,- heb je de beschikking over de grotere Galaxy J7.

Reacties (3)
henk schreef op 9 december 2015 om 14:03

Waar kan ik de Samsung Galaxy J7 kopen?

Ruud Kok schreef op 10 december 2015 om 09:35

@Henk: Ik heb even al onze aangesloten webshops gecontroleerd, en de Samsung Galaxy J5 is al wel te koop, maar de J7 is nog niet beschikbaar. Zodra dit het geval zal zijn wordt het toestel direct aan onze website toegevoegd. Hou onze site dus goed in de gaten.

Omar schreef op 31 maart 2016 om 20:36

Bij Belsimpel gezien vandaag! €255 los toestel

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones