Samsung Galaxy Note 4 ontvangt veiligheidsupdate

Samsung Galaxy Note 4 ontvangt veiligheidsupdate

Ben jij de bezitter van een Samsung Galaxy Note 4? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er staat namelijk een nieuwe update klaar voor jouw toestel. Met deze update wordt de veiligheid van jouw toestel bijgewerkt naar de meest recente versie. In dit artikel nemen we de update onder de loep en delen we enkele tips.

De Samsung Galaxy Note 4 mag inmiddels al weer drie kaarsjes uitblazen en is in de wereld van telefonie dus zeker niet de jongste meer. Ook valt het toestel buiten de periode van twee jaar waarin Samsung diens telefoons ondersteunt met updates. Desondanks ontvangt het toestel tóch een nieuwe veiligheidsupdate, zo ontdekten onze collega’s van Galaxy Club. Een lezer van hun platform meldde immers dat hij onderstaand bericht te zien kreeg. Positief signaal van Samsung dus. Onlangs bracht het bedrijf ook al een veiligheidspatch uit voor de Galaxy S5. Dit toestel stamt ongeveer uit dezelfde tijd. Veiligheidspatches zorgen ervoor dat jouw toestel wordt voorzien van de meest recente software op het gebied van veiligheid. Hierbij werkt Samsung samen met Google, de eigenaar van het Android besturingssysteem waarop ook de Galaxy Note 4 draait.

Nieuwe update onderweg

In Nederland rolt de update uit met firmwareversie N910FXXS1DQH8. Hierbij zijn unbranded toestellen als eerst aan de beurt. Dit zijn toestellen die niet zijn aangeschaft via een provider zoals T-Mobile of Vodafone. Deze fabrikanten plaatsen immers veelal ook nog hun eigen ‘schil’ over de standaard meegeleverde software. Zo worden er 12 fouten in Samsung’s software gerepareerd, en 28 in die van Google. De update die jouw toestel bijwerkt naar de augustus veiligheidspatch heeft een bestandsgrootte van 198 MB. De update zorgt er eveneens voor dat de batterijduur geoptimaliseerd wordt, de prestaties toenemen dankzij verbeterd geheugenbeheer en de stabiliteit toeneemt. Wanneer je de update uitvoert is het aan te raden voortijdig een back-up te maken en verbonden te zijn met een Wi-Fi netwerk. Tot slot dien je ook zorg te dragen voor een volle accu wanneer je de update start.

Over de Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 huisvest aan de voorzijde een 5.7 inch Super AMOLED-beeldscherm met QHD-resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Hierdoor is het beeldscherm haarscherp, weergeeft hij kleuren vol en bovendien levendig. Onder de glazen voorkant wordt het toestel aangedreven door een Snapdragon 805 processor, 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Aan de achterzijde tref je een 16 megapixelcamera met groothoeklens en optische beeldstabilisatie. De selfie-camera heeft een 3.7 megapixel resolutie tot diens beschikking. De 3220 mAh accu van het toestel valt zelfstandig te vervangen. Zodoende bespaar je gemakkelijk en snel geld wanneer je merkt dat je accu minder wordt. De Samsung Galaxy Note 4 is nog steeds te koop en kost vrijwel niets meer. Toch is het toestel nog steeds een goed toestel en biedt het waar voor zijn geld.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones