Samsung Galaxy Note 8 kort te zien op Samsung website

Samsung Galaxy Note 8 kort te zien op Samsung website

De Samsung Galaxy Note 8 vult inmiddels dagelijks vrijwel onze gehele nieuwsrubriek. Ook vandaag is het weer raak. Het toestel was namelijk kortstondig te zien op de officiële website van Samsung. Nadat gebruikers op Twitter hierover melding maakten verdween het toestel net zo vlug als dat het verscheen.

23 augustus is dé dag. Dat is namelijk de datum waarop de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 onthuld gaat worden. Tijdens een speciaal evenement in New York City zal de Zuid-Koreaanse producent Samsung zijn nieuwste vlaggenschip uit de doeken doen. De afgelopen weken en zelfs maanden was de nieuwe Note regelmatig onderwerp van gesprek. Zo lekten talloze benchmark resultaten, dummy’s en werd er volop gespeculeerd over het toestel. In de laatste weken neemt de intensiteit van deze berichtgeving enkel toe. Ook vandaag is het weer raak. Nadat het bedrijf eerder al vandaag twee video’s over het toestel publiceerde duikt de Note 8 nu weer op. Op de officiële website van Samsung was het toestel namelijk kortstondig te zien in het productassortiment.

Foute of slimme marketing?

Uiteraard kreeg het internet hier snel lucht van. Daarop plaatsen velen Tweets waarop Samsung snel reageerde. Net zo vlug als dat het toestel verscheen, verdween hij weer. Of het hier om een oprechte fout gaat, of een opzettelijke marketingtruc, is ons onduidelijk. In het verleden heeft Samsung immers vaker soortgelijke stunts uitgehaald. Toegegeven, het werkt immers. Vrijwel alle (inter)nationale media rapporteren over de ‘fout’. Gratis publiciteit voor Samsung, zou je denken. Toch is het nog altijd mogelijk dat het hier wel om een foutje gaat. Hoe dan ook: het maakt ook niet uit. We weten momenteel alles al van het toestel. Van het ontwerp, tot de specificaties, tot aan de functies. Het is de afgelopen tijd allemaal bekend geworden.

Over de Samsung Galaxy Note 8

Zo weten we dat de Samsung Galaxy Note 8 over een fors 6.3 inch Super AMOLED-beeldscherm beschikt. Dit scherm kenmerkt zich dankzij vrijwel complete afwezigheid van bezels: de ruimte tussen het scherm en de rand. Samsung zelf noemt dit Infinity Display. De resolutie van het beeldscherm is QHD. In de behuizing vind je onder meer een S-Pen stylus. Aan de achterkant tref je een vingerafdrukscanner. Naar verluidt is het ook mogelijk om het toestel te ontgrendelen middels de iris-scanner. Onder de motorkap wordt de Samsung Galaxy Note 8 aangedreven door een Exynos 8895 chipset. Deze processor krijgt ondersteuning van 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslag. De dual-camera aan de achterkant heeft resoluties van 12 megapixels.

Naar verluidt kost de Samsung Galaxy Note 8 maar liefst rond de 1000 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones