Samsung Galaxy Note 9 al 60 euro goedkoper

Samsung Galaxy Note 9 al 60 euro goedkoper

Je kunt de Samsung Galaxy Note 9 vandaag de dag al voor 939 euro op de kop tikken. Het schitterende vlaggenschip van Samsung is daarmee 60 euro goedkoper geworden en een uitstekend alternatief voor de Apple iPhone XS Max.

Terwijl Apple deze maand de nieuwe iPhone lichting presenteerde is het laatste Samsung vlaggenschip al in prijs verlaagd. De Samsung Galaxy Note 9 is een van de beste smartphones van dit moment en de telefoon kost nu al minder. De snelste Galaxy ooit heeft een prachtig 6,4 inch beeldscherm dat zich om de behuizing lijkte te vouwen. Binnen de glazen behuizing vind je de krachtige Exynos 9810 processor met 6 tot 8 GB aan werkgeheugen. Daarnaast is de Samsung telefoon uitgerust met een duo camera’s die tot de beste behoren.

Samsung Galaxy Note 9 goedkoper

Vandaag de dag kun je de Samsung Galaxy Note 9 al met 60 euro korting kopen. Het laatste vlaggenschip van Samsung is beter dan ooit. De telefoon is sneller, maakt mooiere foto’s en ziet er schitterend uit. De slimme S Pen is nauwkeuriger en verbindt zich met de Note 9 via Bluetooth. De prijs van het toestel begon op 999 euro voor het model met 128 GB. Je kunt dit toestel nu al vanaf 939 euro kopen. Ook het model met 512 GB is nu goedkoper, daarop bespaar je nu 50 euro.

Samsung Galaxy Note 9 camera

Samsung Galaxy Note 9 concurrenten

De Samsung Galaxy Note 9 is een van de duurdere smartphones die je kunt kopen. Het toestel heeft slechts een paar directe concurrenten. Enerzijds is er de iPhone XS Max en anderzijds de aankomende Huawei Mate 20 Pro. Beide zijn duurder dan de Koreaanse telefoon. Apple fans zullen als vanzelf voor de peperdure iPhone XS kiezen. Ben je Android gewend? Dan zou best wel eens kunnen wachten op de Huawei Mate 20 Pro presentatie. Dit vlaggenschip krijgt wel drie camera’s en is ook een uitstekende zakelijke smartphone.

Samsung Galaxy Note 9 voordelen

Een van de voornaamste redenen om de Samsung Galaxy Note 9 te kopen is het schitterende ontwerp van dit vlaggenschip. Daarnaast is Samsung de nummer een smartphone verkoper en dat word je niet zomaar. De Galaxy telefoons zijn betrouwbare smartphones die razend snel zijn en voorzien van de beste camera’s.

De Samsung Galaxy Note 9 heeft het beste 6,4 inch AMOLED beeldscherm ooit. Wanneer je een film kijkt of game speelt met dit toestel wordt je volledig meegenomen in die wereld dankzij dit beeldscherm. De krachtbron van het toestel is de Exynos 9810 processor met 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen. Door slimme koeling kun je hiermee uren lang de zwaarste games spelen zonder problemen. Een ander voordeel van dit zakelijke toestel is de eenvoudige koppeling met een beeldscherm. Je sluit de Note 9 met een HDMI kabel eenvoudig op je beeldscherm aan voor een presentatie.

De dual 12 megapixel camera van het vlaggenschip is dezelfde als die van de Galaxy S9 Plus. Het duo is echter op verschillende gebieden verbeterd. De software is veel slimmer waardoor foto’s beter worden verwerkt en er nu nog mooier uitzien. Je kunt op een afstand een foto maken via de slimme S Pen.

Vergelijk hier ook het voordeligste Samsung Galaxy Note 9 abonnement.

Samsung Galaxy Note 9 lancering

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones