Samsung Galaxy Note 9 krijgt Bixby 2.0

Samsung Galaxy Note 9 krijgt Bixby 2.0

Het aankomende zakelijke vlaggenschip van Samsung wordt uitgerust met de nieuwste AI assistent van de fabrikant, Bixby 2.0. AI wordt een speerpunt voor de Koreaanse onderneming dat in de komende tijd 1000 ontwikkelaars aanneemt voor haar ambitieuze AI plannen.

Vorig jaar presenteerde Samsung de eigen artificial intelligence (AI) assistent Bixby tijdens de lancering van de Samsung Galaxy S8. Deze slimme assistent was toen nog niet helemaal klaar voor gebruik en liep achter op de slimme assistenten van Google en Apple. De nieuwste versie Bixby 2.0 moet die intellectuele achterstand in rap tempo inhalen en daarvoor haalt Samsung ook nog 1000 nieuwe ontwikkelaars in huis. Volgens Gray G. Lee, de baas van Samsung’s AI centrum, wordt de aankomende Samsung Galaxy Note 9 uitgerust met deze vernieuwde Bixby.

Samsung Galaxy Note 9 met Bixby 2.0

Samsung investeert flink in artificial intelligence. De onderneming is van plan om dit jaar de verbeterde versie van Bixby te presenteren. Het eerste vlaggenschip met Bixby 2.0 is de aankomende Samsung Galaxy Note 9. Een razend snelle smartphone gericht op het zakelijke segment.

De AI visie van Samsung is gebaseerd op vijf pijlers vertelt Lee aan de Koreaanse krant The Korea Herald:

“gebruikersgericht, altijd aan het leren, altijd aanwezig, altijd behulpzaam en altijd veilig”

Galaxy Note 9 specs druppelen binnen

Volgens een goed geïnformeerde Samsung lekker, Ice Universe, zal het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 9 niet veel verschillen met dat van de Samsung Galaxy Note 8. De lekker meent dat de randen rondom het beeldscherm iets slanker zijn. Waarschijnlijk blijft het beeldscherm op hetzelfde formaat als de Galaxy Note 8 en in dat geval is de Galaxy Note 9 iets compacter.

Samsung Galaxy Note 9 vs Note 8

Waar mogen we dan wel verbeteringen verwachten? Zoals je gewend bent van Samsung wordt het nieuwe vlaggenschip uitgerust met de krachtigste Android processor van het moment. In Nederland kun je rekenen op de Exynos 9810 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Koop je de Samsung Galaxy Note 9 dan heb je waarschijnlijk keuze uit 64 GB, 128 GB of 256 GB aan opslagruimte. De traditionele S Pen is vermoedelijk verbeterd en vind je ook dit jaar weer in de onderkant van de telefoon.

Op camera gebied zal de Samsung Galaxy Note 9 beter presteren dan de Samsung Galaxy S9 Plus. Misschien zien we de nieuwe 16 megapixel quad pixel camera van het merk wel terug.

ISOCELL SLIM 3P9

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung verwachten we in augustus van dit jaar. Waarschijnlijk wordt de Samsung Galaxy Note 9 tijdens of net voor IFA 2018 gelanceerd.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones