Samsung Galaxy On7 Pro (2017) duikt op in benchmark

Samsung Galaxy On7 Pro (2017) duikt op in benchmark

De opvolger van de vorig jaar uitgekomen Samsung Galaxy On7 Pro is onderweg. Dit toestel gaat de naam Samsung Galaxy On7 Pro 2017 krijgen en belooft een stabiele middenklasser te worden. Benieuwd naar wat je mag verwachten? Lees dan snel verder.

Toestel duikt overal en nergens op

De opvolger van de Samsung Galaxy On7 Pro is gespot in de benchmarks. De naam On7 Pro doet wellicht niet direct een belletje rinkelen, dat kan kloppen. Het toestel kwam namelijk uit in enkele opkomende markten qua telefoongebruik, zoals bijvoorbeeld in India. Het is de afgelopen week echter wel duidelijk geworden dat Samsung bezig is met de opvolger van deze telefoon uit 2016. Afgelopen week werd al duidelijk dat de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant een Wi-Fi certificaat voor het toestel heeft aangevraagd. De aanvragen die binnenkomen bij Wi-Fi certificaat organisatie Wi-Fi Alliance zijn altijd een goede bron van geruchten en roddels aangezien ieder toestel hier gekeurd dient te worden.

Specificaties Samsung Galaxy On7 Pro 2017

Er is nog veel meer informatie vrijgekomen vandaag. Het toestel is namelijk opgedoken in de populaire GFXBench benchmark. Hierbij wordt een toestel op diverse onderdelen getest, waarbij door de organisatie wordt bijgehouden welke onderdelen in het toestel zitten. De Samsung Galaxy On7 Pro gaat codenaam SM-G615F krijgen en zal een beeldschermdiagonaal van 5.7 inch hebben. De resolutie zal 1080 bij 1920 pixels zijn, Full-HD dus. Het is nog niet duidelijk welk type display er in het toestel zal zitten. Afgaande op het vorige toestel, welke een TFT display bevat, vermoeden wij dat hij ongeveer zo’n display zal krijgen. Wél weten we dat het toestel beschermd zal worden door de Gorilla Glass techniek.

Onder de motorkap treffen we een Mediatek MT-6757 chipset welke acht kernen zal bevatten. Deze zijn geklokt op een snelheid van 2.3GHz. Voor het grafische aspect is een Mali-T880 MP2 GPU aanwezig. De MP2 houdt in dat er twee kernen aanwezig zijn, extra veel kracht dus. Qua werkgeheugen eveneens niets te klagen: 3GB maar liefst. Dit is maar liefst twee keer zoveel als de 1.5GB die aanwezig is in zijn voorganger. Al je apps, foto’s, video’s en muziek kun je kwijt op 16GB of 32GB interne opslag, afhankelijk van de versie. Nu we het toch over foto’s hebben: zowel aan de voor- als achterkant zit een 12 megapixelcamera. De achtercamera zal onder meer beschikken over HDR, Touch Focus en gezichtsherkenning. De camera aan de voorkant zal in staat zijn om Full-HD te filmen.

Ook een vingerafdrukscanner zal aanwezig zijn. Opladen gebeurt door middel van USB-C, wat inmiddels de standaard is. Tot slot draait het toestel uiteraard op Android 7 Nougat. Het is helaas nog niet bekend wanneer het toestel uitkomt en of wij hem ook in Nederland ontvangen. Mocht er meer bekend worden lees je dat uiteraard op onze website!

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones