5 juli 2013 door in Samsung.

galaxy s4Heb jij de nieuwe Samsung Galaxy S4 al in huis? Het nieuwste paradepaardje uit de Samsung Galaxy reeks heeft alle verkooprecords van Samsung gebroken en heeft eind juni de magische grens van 20 miljoen verkochte exemplaren behaalt. Het is de eerste keer dat een mobiele telefoon van Samsung zoveel toestellen in zo’n korte tijd heeft verkocht. Eind april is de Samsung Galaxy S4 uitgekomen en binnen een maand waren er al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht.

Geruchten over slechte prestaties Samsung Galaxy S4

De afgelopen maand heeft Samsung ongeveer 25 miljard dollar aan waarde verloren op de beurs doordat er geruchten zijn ontstaan over tegenvallende verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S4. Terwijl de Galaxy S4 een recordhoogte aan verkochte toestellen heeft opgeleverd en dit nog steeds doet, waren de verwachtingen nog hoger.

Tegenvallende kwartaalcijfers Samsung

Met tegenvallende cijfers bedoelen we eigenlijk te zeggen dat Samsung minder winst heeft gemaakt dan dat de analisten hadden voorspelt. In het afgelopen kwartaal (april, mei en juni 2013) heeft Samsung een winst geboekt van ongeveer 6,5 miljard Euro. Dit is slechts 47 procent meer dan hetzelfde kwartaal van 2012 en hoger dan het eerste kwartaal van dit jaar. In het derde kwartaal zijn de nieuwe Samsung Galaxy S4 Mini en de Galaxy S4 Zoom verkrijgbaar. Het is nog even afwachten wat deze voor omzet met zich gaan meebrengen.

Op zoek naar een Samsung Galaxy telefoon?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung Galaxy aanbiedingen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones