27 april 2013 door in Samsung.

galaxy s4De voorverkoop van de Galaxy S4 is op volle gang. Inmiddels zijn er al 25 procent meer toestellen verkocht dan bij de voorverkoop van de Galaxy S3.

Volgens Samsung Nederland zijn er op dit moment al meer dan 30.000 Samsung Galaxy S4’s verkocht. Ondanks het feit dat er 10 miljoen Samsung Galaxy’s geleverd zijn verwacht Lee Don-Joo van Samsung dat er toch leveringsproblemen zullen zijn bij de verkoop van de Samsung Galaxy S4. De vraag is nog nooit zo hoog geweest.

Beschikbaarheid Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 is afgelopen zaterdag gelanceerd in meer dan 50 landen, waaronder Nederland. De Samsung Galaxy S3 heeft het afgelopen jaar ruim 50 miljoen toestellen verkocht. Naar verwachting zal de Galaxy S4 het nog beter doen.

Omzetcijfers van Samsung

Afgelopen donderdag heeft Samsung de eerste kwartaalcijfers van 2013 bekend gemaakt. In vergelijking met hetzelfde kwartaal van 2012 heeft Samsung zijn omzet laten stijgen met 42 procent. Het succes van deze omzetverhoging heeft waarschijnlijk te maken met de verkoop van de Samsung Galaxy S3 en de Samsung Galaxy Note 2. Aankomend kwartaal worden wederom stijgingen van de omzet verwacht door de verkoop van de Galaxy S4.

Nieuwsgierig naar alle telefoons van Samsung?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle toestellen van Samsung en vind je de beste aanbiedingen voor telefoonabonnementen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones