10 januari 2014 door in Samsung.

wordt-dit-de-nieuwe-galaxy-s5In 2013 kwam Apple met een vingerafdrukscanner. Dit zorgt ervoor dat je smartphone alleen gebruikt kan worden als jij hem bedient. Helaas bleek na enige tijd al dat deze methode gehackt kon worden. Een irisscanner zou in elk geval beter bestand zijn tegen hacken. Samsung overweegt op dit moment om de nieuwe Samsung Galaxy S5 uit te rusten met een irisscanner. We zijn benieuwd of ze dit daadwerkelijk gaan doorvoeren.

Beveilig je smartphone met een irisscanner

Een betere beveiliging is er niet. Niemand anders heeft namelijk jouw ogen. Door naar je telefoon te kijken wordt hij ontgrendeld. Of deze nieuwe beveiliging in de nieuwe Samsung Galaxy S wordt meegenomen is nog niet helemaal duidelijk. Samsung denkt hier in elk geval over na. Het kan ook nog zo zijn dat dit in een latere versie van de Samsung Galaxy S5 wordt verwerkt. Samsung komt vaak met meerdere uitvoeringen van het nieuwste vlaggenschip op de markt. Bij de Samsung Galaxy S4 is er bijvoorbeeld een Galaxy S4 Active en Galaxy S4 Zoom op de markt gekomen.

Nieuwe vlaggenschip Samsung in maart verwacht

Het nieuwste vlaggenschip van Samsung zal naar verwachting in de maand maart worden aangekondigd. Mogelijk komt hij in April op de markt. De S5 zal voor een geheel nieuwe vormgeving zorgen en het scherm wordt weer groter dan zijn voorgangers.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones