Samsung Galaxy S6-serie tijdelijk extra voordelig!

Samsung Galaxy S6-serie tijdelijk extra voordelig!

Twijfelde je al over de aanschaf van een Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge of Samsung Galaxy S6 Edge Plus? Dan is nu het moment aangebroken om deze twijfel te laten varen. Tijdelijk zijn deze smartphones van Samsung namelijk extra scherp geprijsd en ontvang je € 75,- retour op je aanschafprijs.

Voorwaarden Samsung promotie

Samsung is gestart met een cashback actie van € 75,- bij de aanschaf van zowel een Galaxy S6, S6 Edge of de nieuwe S6 Edge plus. Deze actie is geldig van 21 september t/m 1 november 2015 en geldt als je het toestel los of met abonnement aanschaft bij alle bekende webshops in Nederland. Samsung streeft er naar om alle uitbetalingen tot 8 weken na aanschaf te laten plaatsvinden. Binnen 8 weken moet het geld dus op je rekening zijn bijgeschreven. Voor deelname aan deze actie kan je terecht op https://www.samsung.com/nl/promotions/.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Ter promotie van het nieuwste vlaggenschip van Samsung, de Samsung Galaxy S6 Edge Plus gelden extra voorwaarden. Je kan bij dit toestel namelijk ook met terugwerkende kracht nog gebruik maken van de cashback actie. Heb je jouw S6 Edge Plus na 13 augustus gekocht? Dan heb je ook recht op een retourbedrag van € 75,-. Vul het deelnameformulier op de website van Samsung in en je ontvangt je cashback binnen 8 weken op je bankrekening.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones