Samsung Galaxy S6 update komt met Microsoft apps

Samsung Galaxy S6 update komt met Microsoft apps

Samsung brengt een nieuwe update uit voor de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge, die ongevraagd ook meteen een aantal Microsoft applicaties op de telefoon plaats. Met deze update voor de Samsung toestellen brengt Microsoft namelijk een Office pakket toe naar de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Het gaat hier om Powerpoint, OneNote, Word en Excel. Deze apps worden automatisch op de telefoon geplaatst na het uitvoeren van de update.

Update Galaxy S6 (Edge)

Zodra deze zogenaamde LMY47X.G925FXXU2COH2 update uitgevoerd wordt, zullen er gelijk vier nieuwe applicaties op je Samsung toestel verschijnen. Het gaat hier om Powerpoint, OneNote, Word en Excel. Op social media hebben gebruikers van de Galaxy S6 al flink geklaagd na het uitvoeren van de update. Volgens hen stond er namelijk nergens dat de update kwam met vier nieuwe apps. De update was in totaal zo’n 200 MB groot, en neemt door het downloaden van de applicaties nog meer ruimte in op het toestel zelf. Hier zijn gebruikers natuurlijk niet over te spreken, zeker niet als het ook nog eens ongevraagd is.

Opvallend is deze update van Samsung dus zeker wel te noemen. Zeker omdat het bedrijf in het verleden ook al flinke kritiek kreeg te voorduren op de bloatware die altijd op de smartphone meegeleverd werd. Bloatware zijn apps die op het toestel staan, en voor de gebruiker niet te verwijderen zijn. Met de introductie van de Galaxy S6 verminderde Samsung de bloatware op de telefoons aanzienlijk, wat zeker tot lof bij de smartphone maker kwam te staan. Waarom Samsung dan nu toch wel weer kiest voor zulke apps, zullen vele gebruikers daarom ook niet begrijpen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones