‘Samsung Galaxy S7 AnTuTu benchmark verschijnt’

‘Samsung Galaxy S7 AnTuTu benchmark verschijnt’

Samsung zal ondertussen al weer even bezig zijn met de nieuwe Samsung Galaxy. Dat zal namelijk weer de nieuwe grote telefoon van de smartphone gigant worden. Over de Galaxy S7 gingen er eerder geruchten dat het toestel in twee verschillende formaten uitgebracht gaat worden, waarvan er van de grotere versie een AnTuTu benchmark is verschenen.

Samsung Galaxy S7 versies

Bij de introductie van de Galaxy S6, toonde Samsung ook al twee verschillende telefoons. Naast de S6 kwam Samsung ook met de S6 Edge naar buiten. Vorig maand was het bij de presentatie van de Note 5 weer hetzelfde liedje. Naast de Galaxy Note 5 kwam Samsung namelijk met de Galaxy S6 Edge Plus. Hoewel de eerst genoemde (vooralsnog) niet in Europa te koop is, zijn het wel weer twee telefoons.

En dat zou bij de Galaxy S7 dus ook kunnen gaan gebeuren. Grote verschil is alleen dan dat het schermformaat heel anders zou zijn. De kleinere S7 zou namelijk een 5,2 inch scherm krijgen, en de geruchten hebben het over een 5,8 inch scherm voor de grotere Galaxy S7 (al zegt de verschenen benchmark dat het 5,7 inch wordt).

Galaxy S7 benchmark

De benchmark heeft het over een Samsung model, maar het versienummer wordt niet genoemd. Volgens de benchmark beschikt dit Samsung toestel over een Snapdragon 820 processor, een 5,7 inch scherm met een QHD resolutie (1440 x 2560 pixels), een 16 en 5 megapixel camera, 4 GB RAM en 64 GB interne opslag. Verder wordt het toestel momenteel op Android 5.1.1 getest.

Galaxy-s7-benchmark-antutu

 

Hoewel dit toestel ook zomaar een Galaxy Note 5 telefoon kan zijn, gericht op de Europese markt, lijkt dat nog wat onwaarschijnlijk. Samsung zal dat toestel namelijk niet met een Snapdragon 820 uitbrengen, als het de Note 5 in de rest van de wereld en de Galaxy S6 Edge+ met een eigen Exynos processor uitbrengen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones