Samsung Galaxy S8 (Plus) met écht goud kopen?

Samsung Galaxy S8 (Plus) met écht goud kopen?

Er komt een wel hele prijzige versie van de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus op de markt. Deze versie zal een echte gouden behuizing hebben. Benieuwd naar het prijskaartje? Lees dan verder,

Gouden coating

Je kunt van alles zeggen over de nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus toestellen: onder meer krachtige specificaties, innovatief en toffe accessoires zijn kenmerken van de nieuwe vlaggenschepen. Wat je er niet van kunt zeggen is dat ze goedkoop zijn. De reguliere S8 gaat namelijk al een kleine 799 euro kosten. Het kan echter nog veel duurder: Brits Bedrijf Truly Exquisite biedt op zijn website namelijk de S8 en S8 Plus aan met echte gouden behuizing. Ze vervangen hierbij niet de originele zijkanten van het toestel, maar maken een coating: ze schenken een laagje vloeibaar goud over de dunne zijkanten van het toestel. Het goud is overigens uiteraard van goede kwaliteit, 24 karaats maar liefst.

Prijskaartje

Er is ook keuze voor een meer roze-achtige kleur en ook valt er te kiezen voor platina. Het principe blijft hetzelfde: het toestel krijgt een coating. De voor- en achterkant blijven origineel. Grote vraag is natuurlijk: wat mag dat dan kosten? De prijzen voor de reguliere Samsung Galaxy S8 variëren van 2650 euro tot 2760 euro. Voor de Samsung Galaxy S8 Plus leg je tussen de 2760 en 2880 euro neer. De toestellen worden dan overigens wel wereldwijd gratis verzonden en beschikken over zes maanden garantie. Ook krijg je er een pakketje aan accessoires bij. Onder meer de Gear VR, draadloze oplaadplaat, 24-karaats powerbank, doosje om je toestel in te leggen en eigenaarskaart worden bijgeleverd. Op deze kaart staat onder meer waar het goud of platina vandaan komt en ook jouw naam komt erop te staan, zodat je kunt bewijzen dat jij de rechtmatige eigenaar bent.

Het duurt overigens nog wel zo’n drie a vier weken totdat het bedrijf begint met uitleveren. Je zult de toestellen dus pas op zijn vroegst richting midden of eind mei mogen verwachten. Het bedrijf geeft aan ieder toestel persoonlijk te behandelen en daarvoor zijn tijd te nemen. Verder verandert er qua specificaties niets aan de toestellen en zijn het de reguliere Europese toestellen die verkocht worden, met Exynos 8895 chipset dus. Mocht je nog wat centen in een oude sok hebben liggen, sla je slag!

 

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones