Samsung Galaxy Xcover 4 krijgt certificaat

Samsung Galaxy Xcover 4 krijgt certificaat

In de database van de WiFi Alliance (WFA) is er een nieuwe Samsung opgedoken. Met het modelnummer SM-G390F heeft deze smartphone zijn WiFi certificaat ontvangen. Veel informatie is er helaas nog niet beschikbaar over deze smartphone, behalve dat wij uit het certificaat kunnen opmaken dat de Galaxy Xcover 4 gaat werken op Android 7.0.

Opvolger

Ondanks dat er nog weinig informatie beschikbaar is kunnen wij wel met enige zekerheid zeggen dat het hier om een opvolger gaat. In april 2015 lanceerde Samsung de Galaxy Xcover 3. Deze smartphone droeg toen het modelnummer SM-G388F. Het is dus logisch om aan te nemen dat de SM-G390F de nieuwe Galaxy Xcover 4 zal gaan worden. De nieuwe Xcover krijgt in ieder geval de laatste versie van Android mee. Uiteraard zal ook de befaamde TouchWiz-interface niet ontbreken op deze nieuwe smartphone. Veel zal Samsung niet wijzigen aan het concept, want vooral duurzaamheid en stevigheid staan centraal binnen deze serie. Wij verwachten dan ook dat de nieuwe Galaxy Xcover 4 over een 4.5 inch touchscreen zal beschikken. Met dit schermformaat blijft het toestel toch compact en handzaam. Dit komt mede dankzij de stevigere en dikke randen rondom het toestel. Net als zijn voorganger zal ook deze Galaxy Xcover 4 gaan beschikken over uitbreidbaar geheugen en ook 4G gaan ondersteunen.

Samsung Galaxy Xcover

Al sinds jaren maakt Samsung de Galaxy Xcover-serie. De serie is het antwoord op veel andere fabrikanten die dergelijke stevige smartphones maken. De smartphones van Samsung vinden dan ook gretig aftrek bij mensen die in de bouw werken of veelal buiten actief bezig zijn. Dankzij de IP68-certifcering is deze smartphone stof- en waterbestendig. Dit laatste mogen wij uiteraard ook gaan verwachten op de nieuwe Galaxy Xcover 4. Ook certificaten waarmee dit nieuwe model onder andere bestand is tegen zout, regen, straling en schokken zak dit nieuwe model niet ontgaan is ons vermoeden.

Introductie

Aangezien de Galaxy Xcover 4 inmiddels zijn eerste certificaten aan het ontvangen is zal ook een introductie aanstaande zijn. Of wij dit nieuwe model dan ook op het MWC mogen begroeten is nog even de vraag. Het is zeker niet onwaarschijnlijk en daarom houden wij deze nieuwe stevige smartphone van Samsung ook goed in de gaten.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Paul Herps
Over de auteur: Paul Herps

Telecomfanaat waarbij het er met de paplepel is ingegoten. Dankzij zijn vader een enorme interesse in telecom in de ruimste zin van het woord. Volgt alle ontwikkelingen op de voet en schrijft hier graag over. Buiten kantooruren vaak op het rally circuit te vinden.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones