galaxys7active
29 maart 2016 door in Samsung.

Samsung zou momenteel werken aan de Galaxy S7 Active. De komst van deze smartphone wordt verklapt in een logboek van de Samsung Level-app waarin deze smartphone vermeld staat als een ondersteunende smartphone. De nieuwe Galaxy S7 Active moet in ieder geval beter bestand zijn tegen water en stof dankzij een sterk verbeterde behuizing.

Water- en stofbestendig

Alhoewel er nog niet veel bekend is over de Galaxy S7 Active, kunnen wij in ieder geval wel melden dat dit model sowieso water- en stofbestendig is. Hiermee keert deze robuuste serie terug sinds de Galaxy S5. De smartphones kenmerken zich vooral door het robuuste ontwerp die ze meekrijgen. Veelal worden deze modellen ook nog eens voorzien van een zwaardere accu voor betere accuprestaties. Of er ook een grotere accu in deze nieuwe Galaxy S7 Active komt valt nog enigszins te betwijfelen.

Hardware

De nieuwe Galaxy S7 Active zal geen andere hardware meekrijgen ten opzichte van de bestaande Galaxy S7. Daarnaast hoeven wij ook niet te rekenen op een Galaxy S7 Edge Active. Dit laatste levert namelijk problemen op in de behuizing dankzij het afgeronde scherm in de zijkant van het toestel. Qua prestaties en mogelijkheden zal het nieuwe model het dus zeker niet slechter doen in vergelijking met het bestaande model. Je hebt echter wel weer de zekerheid dat het toestel beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Wanneer de nieuwe Galaxy S7 Active werkelijk op de markt komt is nog onduidelijk. Zodra hier meer informatie over is melden wij dit uiteraard direct.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones