Samsung kondigt Galaxy J7 Max en J7 Pro aan

Samsung kondigt Galaxy J7 Max en J7 Pro aan

Samsung heeft vanmiddag twee nieuwe toevoegingen aan diens Galaxy-J serie gepresenteerd. Zowel de Samsung Galaxy J7 Max als Samsung Galaxy J7 Pro beschikken over een metalen behuizing, 13-megapixel camera en zijn te classificeren als midrange-toestellen. Enthousiast geworden? Helaas voor ons komen de toestellen in eerste instantie enkel uit in India.

Over de Samsung Galaxy J7 Max

De Samsung Galaxy J7 Max heeft een toepasselijke naam meegekregen gezien zijn 5.7 inch display. Het scherm is gemaakt van TFT-materiaal waardoor kleuren natuurgetrouw en helder weergeven worden. Het toestel heeft een Full-HD (1080 bij 1920 pixels) resolutie en wordt beschermd door 2.5D gebogen glas. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door de Helio P20 (MT6757V) chipset van het bedrijf MediaTek. Op deze chipset vind je een octa-core processor met maar liefst 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslag. Heb je meer ruimte nodig voor al je apps, muziek, video’s en games? Geen probleem! De interne opslag valt namelijk uit te breiden middels het plaatsen van een extra micro SD-kaart.

Aan de achterzijde van de Samsung Galaxy J7 Max vind je een 13 megapixelcamera met diafragma van f/1.7. Aan de achterkant vind je tevens een vingerafdruksensor. De selfie-camera aan de voorzijde beschikt eveneens over een 13 megapixel sensor met daarbij een f-waarde van 1.9. Uiteraard wordt het toestel aangedreven door Android 7 Nougat en wordt hij gevoed door een 3300 mAh accu. Tot slot beschikt het toestel over LTE-connectiviteit, Bluetooth 4.1, Micro USB-oplaadpoort en een koptelefoon ingang.

Over de Samsung Galaxy J7 Pro

De Samsung Galaxy J7 Pro is met zijn 5.5 inch Full-HD display iets kleiner dan zijn evenknie. Het scherm is van het alom geloofde Super AMOLED-materiaal en heeft eveneens een dikte van 2.5D. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door een Exynos 7870 chipset met octa-core processor. De kernen van deze processor zijn geklokt op een snelheid van 1.6 GHz. Verder wordt de chipset gecomplementeerd door 3 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslag. Hierbij valt de interne opslag eveneens uit te breiden middels een micro SD-kaart.

De hoofdcamera van de Samsung Galaxy J7 Pro heeft ook een resolutie van 13 megapixels met een diafragmawaarde van f/1.7. Ook bij dit toestel vind je de vingerafdruksensor aan de achterzijde. De front-camera heeft eenzelfde resolutie en een f-waarde van 1.9. Je gedachtegang klopt: dezelfde camera-module zit zowel in de J7 Max als in de J7 Pro. Uiteraard draait het toestel op Android 7 Nougat en ontvangt hij zijn stroom middels de 3600 mAh accu. Mochten de toestellen in de toekomst nog naar Nederland komen hoor je dat uiteraard als eerst van ons!

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Reacties (5)
Sandra schreef op 8 augustus 2017 om 15:47

Ik heb dit toestel 6-8-2017 in Thailand gekocht voor E125,-. Ik ben er zeer tevreden over, een
grote verbetering t.o.v de Sony Xperia J die vanaf het begin problemen had.

Ryan schreef op 19 augustus 2017 om 19:55

Hoi is de j7 max nou te kopen in Nederland want hij spreekt mij echt aan ik zou hem graag willen kopen iemand antwoord hoe ik hem kan krijgen ergens bestellen ofzo (ryan02klok@gmail.com)

Michel van 't Klaphek schreef op 19 augustus 2017 om 20:10

Hoi,

Voor zover wij kunnen nagaan is het toestel helaas niet te koop in Nederland. Enkel de reguliere J7 is bij ons te vinden.

Met vriendelijke groet, Michel

Anastasia schreef op 25 augustus 2017 om 09:46

Is er een site waar ik de Samsung Galaxy J7 Max kan kopen?

Michel van 't Klaphek schreef op 25 augustus 2017 om 13:11

Goedendag,

In principe valt het toestel te importeren via diverse websites, waaronder AliExpress.
Hierbij dient u wel op te letten dat u de juiste versie aanschaft en ook neemt u bij deze optie een risico met betrekking tot bijvoorbeeld kordate garantieafhandeling. Succes met de oriëntatie!

Met vriendelijke groet,

Michel

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones